Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Ehdota Työturvallisuusteko 2020 Varsinais-Suomessa -palkinnon saajaa

22.9.2020 - Turvallisuus

Kuvassa: Vuonna 2019 ensimmäistä kertaa järjestetyssä Työturvallisuusteko Varsinais-Suomessa -kilpailussa voiton nappasi Poistoa Oy.

LähiTapiola Varsinais-Suomi, Turvakauppa ja Varsinais-Suomen Yrittäjät etsivät jälleen esimerkillisesti työturvallisuutta hoitanutta yritystä. Työturvallisuusteko 2020 Varsinais-Suomessa -kilpailu järjestetään nyt toista kertaa ja hakemuksia kisaan voi jättää täällä.

LähiTapiola Varsinais-Suomi etsii ja palkitsee yhdessä Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa yrityksen, joka on tehnyt tänä poikkeusvuonna menestyksekkään ennaltaehkäisevän työturvallisuus- tai ammattitautien ehkäisyyn johtaneen teon. Palkinto luovutetaan joulukuussa.

- Haluamme lisätä tietoisuutta henkilövahinkojen riskeistä sekä vähentää näin työtapaturmia. Osa tapaturmista olisi täysin vältettävissä, mikäli niihin varauduttaisiin ennakolta. Tapaturmat tulevat kalliiksi yrityksille ja yhteiskunnalle ja ovat tietysti myös itse työntekijälle erittäin valitettava asia, sanoo LähiTapiola Varsinais-Suomen liiketoimintajohtaja Raimo Rytö.

Kisa käynnistyi perjantaina 18. syyskuuta. Ilmiantoja ja ilmoittautumisia kilpailuun otetaan vastaan syksyn ajan.

Voittaja palkitaan 500 euron lahjakortilla kaarinalaiseen alan yritys Suomen Turvakauppaan. Palkinnon lisäksi voittajayritys saa käyttöönsä Työturvallisuusteko 2020 Varsinais-Suomessa -digileiman. Voittajan valitsevat Raimo Rytö, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter sekä Suomen Turvakauppa Oy:n toimitusjohtaja Jani Rämänen.

- Emme halua yrittäjille lisää byrokratiaa, vaan työturvallisuuteen panostaminen tarkoittaa meille arjen tekoja: esimerkiksi työntekijöiden kouluttamista, panostuksia oikeanlaisiin työvaatteisiin, -tapoihin ja -välineisiin tai kannustejärjestelmiä, Hanna Munter toteaa.

Kisaan voi tehdä myös ilmiantoja, mikäli on törmännyt toimivaan työturvallisuustekoon tai vaikkapa työskentelee yrityksessä, jossa asiaan on panostettu. Vuonna 2019 voiton nappasi Poistoa Oy.

Katso lisää kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan tai tee ilmianto osoitteessa: lyyti.fi/reg/tyoturvallisuusteko2020