Pirkanmaa: LähiTapiola Pirkanmaa tukee vuokralaisasiakkaitaan koronapandemian aikana

8.4.2020 - Talous

LähiTapiola Pirkanmaa LähiKulma

Luvassa vuokrahelpotuksia liiketoimintaa harjoittaville vuokralaisillemme.

Koronapandemia on aiheuttanut hyvin poikkeuksellisen tilanteen, jolla on vaikutusta jokaisen Suomessa toimivan yrityksen arkeen. Vuokrat ovat kuluina pääsääntöisesti kiinteitä ja merkittävä kuluerä yrityksille, eivätkä ne yleensä jousta liiketoiminnassa tapahtuvien muutosten mukaisesti. Poikkeusolosuhteissa LähiTapiola on valmis joustamaan näistä ennalta sovituista velvoitteista.

Eduskunnan päätöksellä rajoitettiin ravintoloiden ja kahviloiden aukioloaikoja. Monen muunkin yrittäjän liiketoimintaedellytykset ovat oleellisesti heikentyneet.

- LähiTapiola Pirkanmaalla on 12 yritystoimintaa harjoittavaa vuokralaista omistamissaan kiinteistöissä. Kannamme huolta asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuudesta ja haluamme auttaa heitä vuokrahelpotuksin poikkeusolosuhteiden aikana. Ravintolatoimialan vuokralaisilta emme peri vuokraa lainkaan huhti-toukokuun aikana. Muiden toimialojen yritysten vuokrat olemme puolittaneet kolmeksi kuukaudeksi 1.4. alkaen, LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja Pentti Kuusela kertoo.

Lisätietoja:

Pentti Kuusela
toimitusjohtaja
LähiTapiola Pirkanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö
puh. 044 063 2342
pentti.kuusela@lahitapiola.fi

LähiTapiola Pirkanmaa on asiakkaidensa omistama ja paikallinen Elämänturvayhtiö. Keskinäisenä vakuutusyhtiönä toimintamme lähtökohtia ovat omistaja-asiakkaittemme etu, vastuullisuus ja paikallisuus. Haluamme tarjota pirkanmaalaisille turvallisempaa ja terveempää elämää ja vaikuttaa aktiivisesti asiakkaidemme lähielinpiirissä.