Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Uusimaa: LähiTapiola Uusimaa lahjoittaa sydäniskureita 15 000 eurolla

8.4.2020 - Terveys

Vuoden 2019 syksyllä LähiTapiola Uusimaa päätti lahjoittaa Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirille 15.000 euroa defibrillaattorien hankintaan eri puolille yhtiön toimialuetta.

Haluamme edistää turvallisuutta ja terveyttä toimialueellamme monella eri tavalla, sanoo LähiTapiola Uusimaan toimitusjohtaja Erik Valros. Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirissä ollaan iloisia lahjoituksesta ja mahdollisuudesta asentaa sydäniskureita, kansankielellä deffoja, Uudenmaan alueelle.


-Haluaisimme kuulla asukkaiden mielipiteitä ja ehdotuksia siitä, mihin näitä deffoja tulisi asentaa, sanoo järjestöpäällikkö Ari Hakala Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piiristä. Näin jokaisella uusmaalaisella on mahdollisuus vaikuttaa mihin nämä sijoitetaan, Hakala lisää.

-Teimme yhteisen kyselyn mihin voi ehdottaa asennuspaikkaa ja käymme yhdessä läpi kaikki vastaukset ja ehdotukset, kertoo Ari Hakala.
Aikaa ehdotuksille on 29.4.2020 asti ja kyselyyn pääset tästä linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/deffakysely_0418


LähiTapiola Uusimaa on paikallinen elämänturvayhtiö ja osa LähiTapiola -ryhmää. Vuonna 2019 yhtiö lahjoitti yli 200.000 euroa hyväntekeväisyyteen paikallisille järjestöille ja seuroille.


Lisätietoja

Erik Valros, toimitusjohtaja, LähiTapiola Uusimaa, 050-360 3792
Ari Hakala, järjestöpäällikkö, Punainen Risti Helsingin ja Uudenmaan piiri, 040-594 8141