Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Yritykset arvostivat LähiTapiola Henkivakuutusyhtiön parhaana henkivakuuttajana

7.4.2020 - Talous

Taloustutkimuksen tekemän asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan yritysasiakkaat pitävät LähiTapiola Henkivakuutusyhtiötä parhaana henkivakuutusyhtiönä.

LähiTapiola Henkivakuutusyhtiö on valikoitunut yritysasiakkaille tehdyssä tutkimuksessa Suomen parhaaksi vakuutusyhtiöksi. Taloustutkimuksen tekemässä asiakastyytyväisyystutkimuksessa selvitettiin yrityspäättäjien tyytyväisyyttä suomalaisiin henkivakuutusyhtiöihin. Tutkimus toteutettiin marras-joulukuussa 2019, siinä selvitettiin henkivakuutusyhtiöiden tunnettuutta ja asiakastyytyväisyyttä.

LähiTapiola Henkivakuutusyhtiön yleisarvosana nousi yritysasiakkaiden tyytyväisyyttä mitanneessa tutkimuksessa hienosti ensimmäiselle sijalle sekä yleisarvosanan että suosittelun (NPS) osalta. Tutkimuksen tuloksista voi tulkita, että asiakastyytyväisyyden taustalla on LähiTapiolan kyky pitää lupauksista kiinni ja ratkaista ongelmatilanteita.

- Olemme elämänturvastrategiamme mukaisesti parantaneet proaktiivista yhteydenpitoamme asiakkaisiin. On hieno nähdä, että siitä on ollut asiakkaille hyötyä, iloitsee Henkiyhtiön toimitusjohtaja Minna Kohmo.

- Tutkimuksen vastaajat antoivat LähiTapiolalle hyvät arviot palvelualttiudesta, asiantuntemuksesta ja asiakkaan tarpeiden huomioimisesta. Näin haluamme jatkossakin palvella kaikkia asiakkaitamme, sanoo Kohmo.

Asiantuntemus ja ongelmatilanteiden ratkaiseminen ovat entistä tärkeämmässä roolissa tämän hetkisessä epävarmuudessa. Koronaviruksen aiheuttama huoli ja kysymykset korostavat asiakkaiden tarvetta saada asiantuntevaa ja nopeaa palvelua. Monet kysymyksistä liittyvät matka- ja sairauskulu-, henki- ja työkyvyttömyysvakuutukseen. Kokosimme vastaukset keskeisiin kysymyksiin, löydät ne täältä.

Koronaviruksen aikana suosittelemme asiakkaitamme käyttämään ensisijaisesti digitaalisia asiointikanaviamme. Lue asioinnista täältä.