Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiolan Helppi-perhe on vuoden uudistaja

24.1.2020 - Terveys

It- ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen palveluita tarjoava CGI on valinnut LähiTapiola Helppi-perheen vuoden uudistujaksi.

LähiTapiolan Helppi-perhe on palkittu vuoden uudistajana. It- ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen palveluita tarjoava CGI valitsi LähiTapiolan Helppi –perheen uudistujaksi digipalveluiden edistyksellisten ratkaisujen ansiosta. LähiTapiolan asiakkaat ovat löytäneet Helppi-perheen sovellukset hyvin ja ovat olleet niihin erittäin tyytyväisiä.

- Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä saamastamme tunnustuksesta. LähiTapiolan Helppi-perhe on osoitus uudistumiskyvystämme. Helpit ovat uudistumismatka kohti yhä parempaa tehokkuutta, automaatiota ja asiakaskokemusta LähiTapiolan kehitysjohtaja Harri Aho sanoo.
LähiTapiolan Helppi-perhe käsittää muun muassa terveyden ja lemmikkien etähoidon, autojen tuulilasien ja hyvinvointiin keskittyvät digipalvelut ja perhe laajenee edelleen.

-Tavoitteemme on, että 80 prosenttia perusvahinkojen käsittelystä voidaan hoitaa automaattisesti, Aho sanoo.

LähiTapiolan asiakkaat ovat ottaneet Helppi-digipalvelut erittäin hyvin vastaan ja asiakastyytyväisyys on korkea. Tyytyväisyys on NPS-mittarilla peräti 90.

- Asiakkaamme ovat löytäneet ja kiitelleet runsaasti niin TerveysHelppiin kuin LemmikkiHelppin etälääkäripalveluita. Lemmikkien etähoitoprosentti on jo yli 70, mikä tarkoittaa, että näin paljon lemmikkien vaivoista on pystytty hoitamaan etänä.

- Haluan erityisesti kiittää koko LähiTapiolan kehitystiimiä. Rohkeasti ja ketterästi pystymme uusia toimintatapoja hyödyntäen kehittämään uutta, joka asiakkaittemmekin mielestä on merkityksellistä.