Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiolan rahastoverkkopalvelu uudistuu

4.12.2019 - Talous

Uudistamme rahastoasiakkaiden verkkopalvelua 10.12.2019. Uudistus tehdään asiakaspalautteiden perusteella.

LähiTapiola uudistaa rahastoverkkopalveluaan. LähiTapiola Varainhoidon toimitusjohtaja Tom Liljeström kertoo, että suurin osa rahastoasiakkaista käyttää digitaalisia palveluita sijoitusten seuraamiseen ja hoitamiseen.

- Nykyinen verkkopalvelu on koettu hyväksi, mutta odotukset digitaalisia palveluita kohtaan kasvavat jatkuvasti. Palveluilta toivotaan erityisesti helppokäyttöisyyttä ja tähän tarpeeseen olemme pyrkineet vastaamaan. Olemme ottaneet asiakkaat mukaan suunnittelemaan palvelua, joka vastaa niin aloittelevan säästäjän kuin aktiivisemmankin sijoittajan tarpeisiin, Liljeström sanoo.

Uudistuksen myötä rahastoverkkopalvelun visuaalinen ilme muuttuu, käytettävyys ja raportointi paranevat. Verkkopalvelusta löytyy jatkossa myös rahasto-osuuksien ostoeräkohtainen raportti. Liljeström lisää, että kaikkia toivottuja ominaisuuksia ei saada mukaan ensimmäiseen versioon, vaan verkkopalvelu jatkaa kehittymistään myös tulevaisuudessa.

- Syksyn aikana lanseerasimme myös Elämänturvasovelluksen, jonka avulla asiakkaat voivat helpommin tarkistaa sijoitustensa markkina-arvon pin-koodin tai sormenjälkitunnistuksen avulla. Myös sovellukseen on luvassa uusia ominaisuuksia ensi vuoden aikana.

Verkkopalvelussa on käyttökatkoja tiistai-aamuna 10.12.2019. Rahastoihin liittyviä toimeksiantoja voi tarvittaessa tehdä myös puhelimitse numerossa 09 453 8500 ma-pe kello 9-17.

Palveluun voi kirjautua yleisimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla sekä mobiilivarmenteella. Kirjaudu palveluun tästä.

Tutustu säästämisen ja sijoittamisen palveluihimme

Asiakkaanamme pääset sijoittamaan rahasi kohteisiin, joihin uskomme ja itsekin sijoitamme. Kansainvälinen rahastoluokittaja Lipper valitsi meidät vuonna 2020 Pohjoismaiden parhaaksi varainhoitajaksi pienten yhtiöiden sarjassa.

Lue lisää