Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Savo-Karjala lahjoittaa 100 000 euroa alueen elinvoiman edistämiseen

27.11.2019 - Elämänturva

LähiTapiola Savo-Karjala on päättänyt lahjoittaa ensi vuonna käyttörahastostaan 100 000 euroa toimialueensa elinvoiman vahvistamiseen. Ehdotuksia tuettavista kohteista kerätään nyt kyselyn avulla. Kohteiden tulee olla yleishyödyllisiä ja irrallaan yhtiön liiketoiminnasta.

Lahjoitusten kautta LähiTapiola Savo-Karjala haluaa olla vahvemmin vaikuttamassa paikalliseen elinvoimaan ja turvaamassa alueen tulevaisuutta.

- Olemme paikallinen yritys ja haluamme toimia entistä vahvemmin alueemme hyväksi. Haluamme auttaa, silloin kun meillä on siihen mahdollisuus, LähiTapiola Savo-Karjalan toimitusjohtaja Asko Lammela sanoo.

LähiTapiola Savo-Karjalan käyttörahasto on irrotettu edellisen tilikauden voitosta ja mahdollisuuksia lahjoituksiin tarkastellaan vuosittain. Lahjoitusten valmisteluun on perustettu yrityksessä oma toimikunta, joka tekee lahjoitusehdotukset hallitukselle.

- Käyttörahastolahjoitusten myöntäminen on LähiTapiola-ryhmässä yleinen tapa, Lammela kertoo.

LähiTapiola Savo-Karjala toimii turvallisuuden, terveyden ja talouden alueilla, joten tuettavien kohteiden tulee liittyä näihin aiheisiin.

- Tärkeintä on, että tuettava kohde on yleishyödyllinen ja tekee jotakin alueen elinvoiman hyväksi. Asukkaiden viihtyvyyden ja hyvinvoinnin pitää lisääntyä kohteen kautta.

Aikaisemmin LähiTapiola Savo-Karjala on tehnyt lahjoituksia muun muassa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoululle, Savonlinnan ja Mikkelin keskussairaaloille sekä lukuisille paikallisille harrasteseuroille. Se on lahjoittanut alueelle myös useita sydäniskureita, viimeisimmän Mäntyharjun liikuntahalli Kisalalle syksyllä.

Käyttörahaston lahjoitusten lisäksi vastuullisuus näkyy LähiTapiola Savo-Karjalassa muun muassa siinä, että yrityksen jokainen työntekijä voi käyttää vuodessa yhden työpäivän vapaaehtoistyöhön.

Lahjoituskohteita voi ehdottaa asiakas- ja markkinatutkimuksen yhteydessä täällä.

Lisätietoja:
LähiTapiola Savo-Karjala
Toimitusjohtaja Asko Lammela
Puh. 0400 806 516
Sähköposti: asko.lammela@lahitapiola.fi