Katso mikä henkilövakuutus sopii parhaiten juuri sinulle

13.4.2019 - Terveys

Henkivakuutus LähiTapiola

Ylen maaliskuussa julkaiseman tutkimuksen mukaan suomalaisille kaikkein tärkeintä on oma ja läheisten terveys. Elämänturvayhtiönä myös LähiTapiola haluaa olla mukana edistämässä asiakkaidensa terveyttä.

Henkilövakuutus on kattava turva koko elämäksi. Sairaus tai tapaturma saattaa kohdata kotona, harrastuksissa tai matkoilla, mutta vakuutuksen avulla sinun ei tarvitse odottaa tunteja lääkäriin eikä kuukausia leikkaukseen. Lapsi-, tapaturma- ja terveysvakuutukseen kuuluu TerveysHelppi -palvelu, joka tuo etälääkärin taskuusi aamusta iltamyöhään.

Alta näet viisi tarjoamaamme ratkaisua terveyden turvaamiseksi.

Lapsivakuutus

Oman lapsen terveys on tärkeä asia. Jos lapsesi sairastuu tai hänelle sattuu tapaturma, tärkeintä on saada hänelle hoitoa mahdollisimman nopeasti. Lapsivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta aiheutuvia hoitokuluja. Lapsesi voi urheilla ja harrastaa vakuutuksen turvin aina 17-vuotiaaseen saakka, joten hän ei tarvitse erillistä lisenssivakuutusta. Lue lisää lapsivakuutuksesta.

Tapaturmavakuutus

Kotona ja vapaa-ajalla sattuu paljon hoitoa vaativia tapaturmia, niin lapsille kuin aikuisillekin. Tapaturmavakuutuksella varmistat, että saat parhaan hoidon heti, jolloin paraneminenkin alkaa nopeasti. Vakuutus korvaa tapaturman hoitokuluja ilman omavastuuta. Näin varmistat nopean hoitoon pääsyn myös yksityisessä hoitolaitoksessa. Lue lisää tapaturmavakuutuksesta.

Terveysvakuutus

Terve!-vakuutus on palvelu, joka sisältää terveysvakuutuksen lisäksi TerveysHelppi-palvelun. Terveysvakuutuksesta korvataan diagnoosiin asti sairauden tai vamman tutkimuksista aiheutuvia kuluja, kuten esimerkiksi lääkärinpalkkioita sekä röntgen- ja laboratoriotutkimuksia. Terveysvakuutus ei edellytä sinulta terveysselvitystä. Lue lisää terveysvakuutuksesta.

Matkavakuutus

Matkavakuutuksella turvaat itsellesi ja matkatavaroillesi aiheutuneita vahinkoja. Jatkuva matkavakuutus on helpoin ja usein myös edullisin vaihtoehto niin kotimaan kuin ulkomaan matkoille. Matkavakuutus tuo turvaa niin sairauden kuin tapaturmankin varalle, sillä ulkomailla hoitokulujen kustannukset voivat nousta korkeiksi. Siksi kannattaa valita vakuutukseen myös matkustajavakuutus. Lue lisää matkavakuutuksesta.

Vakavan sairauden hoitokuluvakuutus

Oletko koskaan miettinyt miten vakava sairastuminen vaikuttaa omaan ja perheesi arkeen? Varmista, että sairastuminen ei sotke talouttasi ja arki voi jatkua toimeentulon osalta mahdollisimman normaalina. Vakavan sairauden vakuutuksilla varmistat hyvän hoidon tai elämän sopeuttamisen uuteen tilanteeseen. Lue lisää vakavan sairauden hoitovakuutuksesta.

TerveysHelppi apunasi joka päivä

TerveysHelpistä saat nopeasti ja helposti vastauksia terveyshuoliisi.
Etälääkäripalvelut ovat aina ulottuvillasi, kun terveydenhuollon ammattilaiset
ovat chatin tai puhelinsoiton päässä.

Lue lisää