Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Suomen laatupalkinto 2018 LähiTapiola Kiinteistövarainhoidolle

30.1.2019 - Talous

Suomen Laatuyhdistys myönsi 30.1.2019 Säätytalolla järjestetyssä tilaisuudessa LähiTapiola Kiinteistövarainhoidolle tavoitellun Suomen laatupalkinnon. Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistön allekirjoittaman palkinnon ojensi elinkeinoministeri Mika Lintilä.

Suomen Laatuyhdistys ry:n myöntämä arvostettu palkinto on tunnustus yrityksen erinomaisuudesta. Laatupalkinto myönnetään ulkoisen asiantuntija-arvioinnin perusteella.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon erinomaisuuden muodostaa arviointiryhmän mukaan yrityksen vahvat, henkilökunnan sisäistämät arvot, jotka luovat pohjan yhdenmukaiselle organisaatiokulttuurille ja ennustettavalle toiminnalle organisaation eri osissa.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon merkittävimpiä vahvuuksia on strategian muuntuminen aidosti oikeaksi tekemiseksi ja vuosisuunnitteluksi. Tekemisen ja johtamisen toimintamalli on selkeä. Lisäksi yhtiöstä välittyy aito ja välittävä toimintakulttuuri. Palvelu on asiakaslähtöistä ja tuloksia analysoidaan aktiivisesti. Yhtiön liiketoimintakonseptina on pitää ydinosaaminen vahvasti omissa käsissä. Lisäksi yhtiö on aktiivisesti mukana koko toimialueen vastuullisuuden kehittämisessä yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

- Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä saamastamme tunnustuksesta. Pitkäjänteinen työmme organisaatiomme kehittämiseksi tuottaa tulosta, LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon toimitusjohtaja Vesa Immonen sanoo.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito on kehittänyt toimintaansa pitkäjänteisesti hyödyntäen EFQM-mallia (Excellence for Quality Management). Yhtiö on osallistunut vuodesta 2010 ulkoiseen laatuarviointiin ja on saavuttanut viiden tähden EFQM Recognised for Excellence –sertifikaatit vuosina 2018, ja 2015 sekä vuona 2012 neljän tähden EFQM Recognised for Excellence-sertifikaatin. Mallin tarkoituksena on parantaa kilpailukykyä, kirkastaa tavoitteita ja toiminnallistaa strategiaa.

Lue lisää LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon palveluista täältä.