LähiTapiola yhteistyö jatkuu - jäsenten vakuutusturva paranee

4.12.2018 - Turvallisuus

Ratsastajainliitto laajentaa pitkäaikaista yhteistyötään LähiTapiolan kanssa. Jatkossa liiton jäsenyyteen kuuluu yhä kattavampi tapaturmavakuutus.

- Ratsastajainliitto ja sen jäsenet ovat meille tärkeä asiakasryhmä. Pyrimme vastaamaan jäsenten tarpeisiin laajentamalla jäsenyyteen kuuluvan tapaturmavakuutuksen turvaa ja tuomalla TerveysHelppi-etälääkäripalvelun liiton jäsenten käyttöön osana vakuutusta, kertoo yksikönjohtaja Matias Ruponen LähiTapiolasta.

Liiton jäsenyyteen kuuluva tapaturmavakuutus on parannettu vastaamaan paremmin ratsastajan tarpeita. Jäsenvakuutuksen hoitokulujen vakuutusmäärä nousee 15 000 euroon ja lisävakuutuksessa jopa 30 000 euroon. Vakuutusturvan kattavuutta on lisätty molemmissa vakuutuksissa. Tarkemmat tiedot ensi vuonna voimaan tulevista uusista ehdoista tulevat lähiaikoina verkkosivuille.

- SRL on iloinen, että LähiTapiola haluaa kehittää hyvää yhteistyötämme edelleen ja etsiä uusia tapoja tuottaa etuja ja palveluja jäsenistöllemme, toteaa toimitusjohtaja Pekka Törmälä.

- LähiTapiola jatkaa edelleen keskeisten kilpailusarjojemme tukijana, jatkaa Törmälä.

Liiton jäsenet saavat myös alennuksen ja omavastuuedun LähiTapiolan hevosvakuutuksista.

LähiTapiolan nykyaikaisen TerveysHelppi-mobiilisovelluksen avulla voi olla heti yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen 7-23 vuoden jokaisena päivänä ja samalla saat myös vakuutusasiasi vireille.

TerveysHelppi apunasi joka päivä

TerveysHelpistä saat nopeasti ja helposti vastauksia terveyshuoliisi.
Etälääkäripalvelut ovat aina ulottuvillasi, kun terveydenhuollon ammattilaiset
ovat chatin tai puhelinsoiton päässä.

Lue lisää