Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Hakkerit tekevät historiaa SuomiAreenalla

8.7.2019 - Turvallisuus

Pitkäjänteinen työmme valkohattuisten hakkereiden kanssa pohjautuu avoimuuteen, rohkeuteen sekä - mikä tärkeintä - keskinäiseen luottamukseen.

Ilman vuosien tiivistä yhteistyötämme suomalaisten hyvishakkereiden kanssa SuomiAreenan kaltainen live-hakkerointitapahtuma olisi mahdoton toteuttaa. Olemme todella ylpeitä saadessamme nousta samalle lavalle yhdessä maailmanluokan hakkereiden kanssa tekemään suomalaista historiaa. Kiitos jo etukäteen hakkeritiimit Team Whack ja Team ROT; Antti, Benjamin, Iiro, Harri, Heikki, Jarmo ja Laura!

Maailma voi olla turvallisempi, jos vain ymmärrämme valjastaa hyvän puolellemme ja annamme rikollisille sekä pahuudelle vähemmän palstatilaa. LähiTapiolassa toimimme juuri siten, turvatessamme asiakkaidemme luottamuksellisia tietoja ja antaessamme tietoturvalle positiiviset kasvot. Tahdomme tämän viestin välittyvän myös SuomiAreenan aikana yleisölle. Päivän aikana yleisö pääsee näkemään, kuulemaan ja kokemaan miksi tietoturva on otettava huomioon kuluttajien käyttämissä laitteissa ja palveluissa.

Tietoturvallisuus on yksi tärkeimmistä komponenteista siirtyessämme kohti turvallisempaa digitalisoituvaa ympäristöä. Siksi yritysten vastuullisuus tietoturvallisten laitteiden valmistuksessa korostuu entisestään ja luo myös kilpailuetua.

Symbio sekä Tesla ottavat tietoturvan kokonaisvastuun heidän tuottamiensa laitteiden ja palveluiden osalta koko niiden elinkaaren ajalta. Tiistaina 16.7. keskustelemme yhdessä F-Securen sekä Symbion kanssa kenen on vastuu jos leivänpaahdin osallistuu kyberhyökkäykseen.

Valkohattuhakkerit ovat kuin digiajan partiolaisia. Heidän työnsä on pyyteetöntä, perustuu erittäin korkeaan eettisyyteen ja he auttavat yrityksiä menestymään ympäristössä, jossa rikollisuus kasvaa päivä päivältä. Me näemme hyvishakkerit tulevaisuuden osaajina ja kannustamme yrityksiä ottamaan heidät mukaan osaksi tietoturvallisten palveluiden tuottamista.

Tietoturvan tekeminen voi pohjautua positiivisuuteen, rohkeuteen ja se voi olla jopa hauskaa. Tervetuloa SuomiAreenan rantalavalle keskiviikkona 17.7. näkemään Teslan hakkerointia, kuulemaan hakkereiden tarinoita, katsomaan mitä tapahtuu jos tietoturva pettää sekä kuulemaan tulevaisuuden tietoturvasta.

Lavalla on tapahtumia ja esityksiä koko päivän klo 10-17.

Lue lisää SuomiAreenan ohjelmasta täältä.

Leo Niemelä
tietoturvajohtaja
LähiTapiola

Lue lisää kyberturvapalvelusta

Kyberturvapalvelu on kokonaisvaltainen ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille ja se parantaa yrityksesi valmiutta ehkäistä tietoturvaloukkauksia sekä niistä aiheutuvia riskejä.

Lue lisää ja osta