Tutustu lähitapiolalaisiin

Suurena suomalaisena yhtiöryhmänä LähiTapiola tarjoaa työmahdollisuuksia monipuolisesti eri alojen ammattilaisille. LähiTapiolan henkilöstömäärä on noin 3 500, josta lähes puolet työskentelee 20 alueyhtiössä.

Faruk, palveluneuvoja

Faruk tuli LähiTapiolaan töihin talvella 2011 ja yllättyi positiivisesti reilusta työilmapiiristä. ”Työ on vaihtelevaa, ja saa olla tekemisissä mukavien asiakkaiden kanssa. Itselleni LähiTapiolassa työskentely on ollut todella kehittävä kokemus.”

Lue lisää

Jorma, asiakkuuspäällikkö

Jormalla on kunnioitettava ura LähiTapiolassa aina Aura-yhtiöistä lähtien. Työ on muuttunut paljon siitä, kun Jorma alkuaikoina jakoi lankapuhelimen työkaverin kanssa.”Tässä sitä vielä ollaan. Kyllähän se puhuu puolestaan ja kertoo työnantajasta.”

Lue lisää

Malin, palveluneuvoja

Vakuutusala on aina ollut lähellä Malinin sydäntä. Hän on osallistunut asiakaspalvelun ohella muun muassa uuden konttorin suunnitteluun ja käynnistämiseen. ”On ollut hienoa olla mukana Hangon-toimiston toiminnassa aivan alusta saakka”.

Lue lisää

Outi, riskipäällikkö

Outi valmistui kauppatieteiden maisteriksi työn ohella. ”Välillä opiskeluni vaativat joustoa myös kollegoilta. Silti sain aina kannustusta ja innostuneita kysymyksiä opintojeni etenemisestä. Sillä tuella oli suuri merkitys, että jaksoin ahkeroida tiukkoinakin hetkinä.”

Lue lisää