Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Avoimet työpaikat

Tule töihin elämänturvayhtiöön

Suurena suomalaisena yhtiöryhmänä LähiTapiola tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille ja osaajille.

Meitä LähiTapiolassa työskenteleviä elämänturvaajia on noin 3 700. Olemme siellä, missä asiakkaammekin -toimimme valtakunnallisesti ja alueellisesti yhteensä 27 yhtiössä ja yli 200 toimipisteessä ympäri Suomen.

Haemme juuri nyt

Meidän elämänturvaajien tehtävä on auttaa omistaja-asiakkaitamme turvaamaan elämäänsä ja liiketoimintaansa. Menestymisemme tässä tehtävässä nojaa osaaviin ja onnellisiin elämänturvaajiin – siksi meille on tärkeää jatkuva henkilöstökokemuksemme parantaminen.

Haluamme, että meillä on hyvinvoivia työntekijöitä vastuullisissa ja monimuotoisissa työyhteisöissä. Henkilöstökokemuksemme on tutkitusti huipputasoa ja olemme saaneet useana vuonna Suomen innostavin työpaikka –tunnustuksen.

Panostamme elämänturvaajien hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Kehitämme jatkuvasti arvojemme mukaista yrityskulttuuria- meillä johdetaan johtamislupaustemme mukaisesti arvostavasti, aktiivisesti ja tavoitteellisesti. 

Tervetuloa mukaan osaksi hyväntahtoista, intohimoista ja rohkeaa työyhteisöämme ja auttamaan omistaja-asiakkaitamme turvaamaan elämäänsä ja liiketoimintaansa.

Alla olevasta linkistä löydät avoimet työpaikkamme. Jos haet samanaikaisesti useampaa tehtävää, jätä kaikkiin erillinen hakemus.

Avoimet työpaikat

Yrittäjyys ja opiskelijat

Kiinnostaako yrittäjyys ja haluaisitko luoda uraa itsenäisesti? Lue lisää LähiTapiolan yrittäjyydestä.

Opiskelija, tarvitsemme monenlaisia osaajia erilaisilla taustoilla. Katso, mitä meillä on tarjottavana sinulle!