Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiolan Kauppakeskus Seppä avaa ovensa Jyväskylässä

25.10.2017 - Talous

LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon rakennuttama kauppakeskus Seppä aukeaa Jyväskylän Seppälään torstaina 26.10.2017. Hankkeen kokonaisinvestointi on noin 70 miljoonaa euroa. LähiTapiolasta hankkeeseen sijoittavat LähiTapiola Vahinkovakuutus, LähiTapiola Henkiyhtiö ja LähiTapiola Keski-Suomi.

- Seppälä on yksi Jyvässeudun nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä kaupunginosista ja tarjoaa näin ihanteellisen sijainnin valmistuvalle kauppakeskukselle pääväylien läheisyydessä. Monipuolisuudellaan ja vetovoimaisuudellaan sijainti täyttää erinomaisesti sijoituskriteerit, sanoo LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon kiinteistösijoitusjohtaja Vesa Eskoli.

- Keskisuomalaisena asiakkaidemme omistamana yhtiönä panostukset Jyväskylän ja maakunnan elinvoimaisuuteen ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Olemme saaneet olla mukana rakentamassa Keski-Suomen suurinta kaupan keskittymää. Seppä on monipuolisuutensa ja keskeisen sijaintinsa ansioista vetovoimainen sijoituskohde, sanoo LähiTapiola Keski-Suomen toimitusjohtaja Teemu Toivanen.

Vastuullisuus on yksi Sepän tärkeimmistä arvoista: kauppakeskus haluaa olla mukana rakentamassa Keski-Suomen kestävää kehitystä muun muassa kestävillä energiaratkaisuilla ja materiaalivalinnoilla. Aurinkopaneeliensa ansiosta kauppakeskuksesta tulee samalla Keski-Suomen suurin aurinkovoimala, jossa on runsaasti ekologisesti tuotetun sähkön latauspisteitä.
Kauppakeskuksen tavoitteena on kansainvälinen platinatason LEED-ympäristösertifikaatti (Leadership in Energy and Enviromental Design), joka arvioi rakennushankkeen sekä tilojen ympäristökuormitusta kauppakeskuksen aloittaessa toimintansa.

Sepästä valmistuu Keski-Suomen modernein ja valoisin kauppakeskus. Pinta-alaltaan neljää jalkapallokentällistä vastaavaan Seppään tulee noin 60 erikoisliikettä ja viihtyisä ravintolakatu, jonne voi pysähtyä ostosten lomassa rentoutumaan ja virkistäytymään.

Ekologisuus ja energiatehokkuus ovat tärkeimpiä yritysvastuun painopisteistä LähiTapiolassa. Tähtäämme toiminnallamme ja ratkaisuillamme ympäristön hyvinvoinnin edistämiseen. Siksi haluamme olla edelläkävijöinä ottamassa käyttöön uusiutuvia energianlähteitä. Kauppakeskus Seppä tulee saamaan kiinteistön jäähdytykseen, ilmanvaihtoon ja valaistukseen tarvittavan sähkön Sepän katolle valmistuneen aurinkovoimalan avulla. Aurinkovoimala mahdollistaa asiakkaille myös muun muassa sähköautojen latauksen.