Kumppanuudet ja yhteistyö

LähiTapiola tekee monipuolista yhteistyötä sidosryhmiensä kanssa. Yhteistyöstä saatavat edut, hyödyt ja vaikutukset koituvat LähiTapiolan asiakkaiden ja yhteiskunnan eduksi. Kumppanien ja yhteistyökohteiden valinnassa otetaan huomioon arvojen yhteensopivuus sekä LähiTapiolan linjaamat kumppanuus- ja sponsorointiperiaatteet.

Liikunta ja urheilu

Suomen Palloliitto

LähiTapiola on Palloliiton yksi pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyön tavoitteena on toimia erityisesti junioripelaajien, heidän vanhempien ja valmentajien taustavoimana ja tukea lasten ja nuorten liikuntaharrastusta. Ennen kaikkea kyse on suomalaisen jalkapallokulttuurin taloudellisten voimavarojen kasvattamisesta niin huippujalkapalloilussa kuin grassroots -tasollakin.

LähiTapiola on toteuttanut yhdessä Palloliiton kanssa tietopaketin futisjunioreiden vanhemmille. Futisstartti-verkkokurssi sisältää vinkkejä aloittavan futispelaajan harrastukseen, tutustu futisstartti.fi

www.palloliitto.fi

Suomen Lentopalloliitto ry

LähiTapiola on Lentopalloliiton ja Lentopallon Mestaruusliigan pääyhteistyökumppani. Yhteistyön tavoitteena on toimia liikunnan ja urheilun taustavoimana sekä tukea lasten ja nuorten liikuntaharrastusta.

www.lentopalloliitto.fi

Tennisliitto ry

LähiTapiola on yhteistyösopimus Suomen Tennisliiton kanssa. Nuorten liikuntaan tuetaan olemalla mukana Street Tennis -koulukiertueen pääyhteistyökumppanina.

www.tennisliitto.fi
www.streettennis.fi

Käsipalloliitto ry

LähiTapiolalla on yhteistyösopimus Suomen Käsipalloliiton kanssa. Yhteistyön kautta tuetaan lasten ja nuorten liikuntaharrastusta. Yhteistyöhön kuuluu mm. FInal Four -koulukiertue.

www.kasipalloliitto.fi