Kumppanuudet ja yhteistyö

LähiTapiola tekee monipuolista yhteistyötä sidosryhmiensä kanssa. Yhteistyöstä saatavat edut, hyödyt ja vaikutukset koituvat LähiTapiolan asiakkaiden ja yhteiskunnan eduksi. Kumppanien ja yhteistyökohteiden valinnassa otetaan huomioon arvojen yhteensopivuus sekä LähiTapiolan linjaamat kumppanuus- ja sponsorointiperiaatteet.

Kulttuuri

Taidekeskus Salmela

Salmelan kumppanina LähiTapiola on mukana monitaiteellisessa tapahtumassa, joka on yksi valtakunnan merkittävimmistä kesäaikaisista kulttuuritapahtumista. Yhteistyön tarkoituksena on myös tarjota mahdollisuuksia nuorille taiteilijoille.

www.taidekeskussalmela.fi

Tapiola Sinfonietta

LähiTapiola on espoolaisen Tapiola Sinfoniettan yhteistyökumppani. LähiTapiolan omistama Nicolo Gagliano –arvoviulu (1751) on Tapiola Sinfoniettan konserttimestari Janne Nisosen käytössä.

www.tapiolasinfonietta.fi

PianoEspoo - Espoon musiikkifestivaalit ry

Kansainvälinen PianoEspoo-festivaali on Espoossa ja Helsingissä järjestettävä pianomusiikkiin keskittyvä tapahtuma. LähiTapiola on PianoEspoon pääyhteistyökumppani ja siten on mukana nostamassa huipputason suomalaista kulttuuria kansainvälisesti näkyväksi tekijäksi.

www.pianoespoo.fi

Helsingin Kaupunginteatteri

LähiTapiolalla on pitkäaikainen yhteistyösopimus Helsingin Kaupunginteatterin kanssa. Kulttuurin edistäminen ja tukeminen on osa LähiTapiolan yhteiskuntavastuuta.

www.hkt.fi