Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kumppanuudet ja yhteistyö

LähiTapiola tekee monipuolista yhteistyötä sidosryhmiensä kanssa. Yhteistyön myönteiset vaikutukset ulottuvat LähiTapiolan asiakkaisiin, paikallisiin yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kumppanien ja yhteistyökohteiden valinnassa otetaan huomioon arvojen yhteensopivuus sekä LähiTapiolan kumppanuus- ja sponsorointiperiaatteet.

Liikunta ja urheilu

Suomen Palloliitto

LähiTapiola on Palloliiton yksi pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyön tavoitteena on olla erityisesti junioripelaajien, heidän vanhempiensa ja valmentajiensa taustavoima sekä tukea lasten ja nuorten liikuntaharrastusta. LähiTapiola haluaa kasvattaa suomalaisen jalkapallokulttuurin taloudellisia voimavaroja niin huippu- kuin ruohonjuuritasolla. LähiTapiola on toteuttanut yhdessä Palloliiton kanssa tietopaketin futisjunioreiden vanhemmille. Futisstartti-verkkokurssi sisältää vinkkejä aloittavan futispelaajan harrastukseen.

www.palloliitto.fi
www.futisstrartti.fi

Suomen Lentopalloliitto ry

LähiTapiola on Lentopalloliiton ja Lentopallon Mestaruusliigan pääyhteistyökumppani. Yhteistyön tavoitteena on toimia liikunnan ja urheilun taustavoimana sekä tukea lasten ja nuorten liikuntaharrastusta.

www.lentopalloliitto.fi

Käsipalloliitto ry

LähiTapiolalla on yhteistyösopimus Suomen Käsipalloliiton kanssa. Yhteistyön kautta tuetaan lasten ja nuorten liikuntaharrastusta. Yhteistyöhön kuuluu mm. FInal Four -koulukiertue.

www.finnhandball.net