LähiTapiola Pirkanmaan juhlavuoden arvonta

1. Arvonnan järjestäjä

LähiTapiola Pirkanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö, Rautatienkatu 10, 33100 TAMPERE

2. Arvonnan osallistumisaika

Juoksujalkineiden arvonnan osallistumisaika on 9.11.- 31.12.2015. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä osallistumisajan päättymisen jälkeen.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua kuka tahansa Facebookin käyttäjä kommentoimalla sanallisesti tai kuvalla arvonta-postausta. Arvonta järjestetään LähiTapiolan valtakunnallisella Facebook-sivulla https://www.facebook.com/lahitapiola/.

Voittaja arvotaan kaikkien kommentoijien sekä kuvan laittaneiden kesken. Käyttäjän ei katsota osallistuvan arvontaan, jos käyttäjä ainoastaan ”tykkää” julkaisusta.

LähiTapiolan henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen

Palkinto arvotaan 11.1.2016. LähiTapiola Pirkanmaa maksaa arpajaisveron. Voittajien nimet julkistetaan arvonta-postauksen yhteydessä. Lisäksi voimme julkaista voittajien nimet nettisivustoillamme, Instagramissa ja asiakaslehdissämme.

Pyynnöstä voittajien tulee toimittaa LähiTapiolalle yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten. Yhteystietoa käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon ja tarpeettomat tiedot hävitetään arvonnan jälkeen. Tietoja ei käytetä tai luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

Mikäli voittaja ei lähetä yhteystietojaan kuukauden kuluttua voittajan ilmoittamisesta, voidaan arpoa uusi voittaja.

Palkinto toimitetaan voittajille postitse tai muutoin voittajan kanssa sovitulla tavalla.

5. Palkinnot

Facebook-arvonnassa on palkintona 3 kpl juoksujalkineiden hankintaan tarkoitettua lahjakorttia. Yhden lahjakortin arvo on 50 euroa.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä kampanjaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin.

7. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilötietoja käsitellään Henkilötietolain säännösten mukaisesti.