Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

LokalTapiolas förmån för Verisures startpaket för larmsystem

LokalTapiolas hemförsäkringskunder har tillgång till en ypperlig förmån! LokalTapiolas hemförsäkringskunder får 30 % rabatt på startpaketet för Verisures larmsystem samt 10 euro rabatt på månadsavgiften under det första året. Räkna priset och beställ en avgiftsfri kartläggning av Verisures larmsystem

Rabatt på hemförsäkringen

När du använder den omfattande säkerhetsanordnings- och övervakningstjänsten för hemmet får du också upp till 10 % rabatt på hemförsäkringen. Du får tillgång till rabatten genom att skicka ett meddelande i nättjänsten eller via mobilapplikationen. Du kan också meddela oss om de säkerhetsanordningar och övervakningstjänster, som du använder, genom att ringa kundtjänsten i din region.

Bekanta dig med hemförsäkringsvillkoren

Hur får jag tillgång till Verisures säkerhetsanordningar och övervakningstjänster till ett rabatterat pris?

  1. Ge dina uppgifter på Verisures webbplats. Verisures försäljningsteam kontaktar dig för att komma överens om en tid för säkerhetskartläggningen.
  2. Verisure utför säkerhetskartläggningen och säkerhetsanordningarna installeras därefter i ditt hem.
  3. Meddela oss att du har tagit i bruk säkerhetsanordningarna. Du får enklast tillgång till rabatten genom att skicka ett meddelande i nättjänsten eller via mobilapplikationen. Du kan också meddela oss om de säkerhetsanordningar och övervakningstjänster, som du använder, genom att ringa kundtjänsten i din region.
  4. Efter meddelandet beviljar LokalTapiola dig rabatt på hemförsäkringspremierna beroende på tjänstens och säkerhetsanordningens omfattning.

Jag använder redan säkerhetstjänster, hur får jag rabatt på hemförsäkringen?

  1. Meddela oss att du redan har i bruk säkerhetsanordningar och övervakningstjänster.
  2. Enklast meddelar du oss genom att skicka ett meddelande i nättjänsten eller via mobilapplikationen. Du kan också meddela oss om de säkerhetsanordningar och övervakningstjänster, som du använder, genom att ringa kundtjänsten i din region.
  3. Du kan få upp till 10 % rabatt på din hemförsäkring. Du får rabatt på hemförsäkringen från och med den tidpunkt du meddelar oss om ärendet. Rabatten kan inte beviljas retroaktivt.

Tjänsteleverantörer: Hemförsäkring: LokalTapiola regionbolagen, Larmsystem och installation: Verisure Oy