Person- och reseförsäkring

LähiTapiola LokalTapiola

Den nya person- och reseförsäkringen är ett täckande skydd för hela livet. En sjukdom eller olycka kan man råka ut för hemma, i samband med hobbyer eller på resa, men försäkringen besparar dig från ekonomiska bekymmer.

I ett nötskal

  • Du kan teckna försäkringen för ditt barn till och med innan det fötts och den kan fortsätta utan avbrott ända till ålderdomen. Största delen av försäkringens skydd gäller fram till 100 års ålder.
  • Du kan välja de skydd som du behöver till försäkringen. Du betalar inte för onödiga eller dubbla försäkringsskydd.
  • Få vård utan att köa. Med en person- och reseförsäkring behöver du inte stå flera månader i operationskö eller köa i timmar för ett läkarbesök.
  • På resor är det lätt hänt att olyckan är framme. Vård av sjukdom eller olycksfall i utlandet kan bli dyrare än i hemlandet. Därför är det viktigt att du också har en resenärförsäkring i din försäkring.
  • För den som sysslar med tävlingsidrott lönar det sig att utvidga försäkringen så att den täcker vårdkostnader för idrottsolycksfall.

Se också:

Henkivakuutus LähiTapiola
Smart livförsäkring

Livförsäkring för en person

Aktuellt

Även denna försäkring ger Bonus!

Nu kan du få Bonus för dina försäkringspremier. Du kan anmäla att du är ägarkund i S-gruppen samtidigt som du skaffar en ny försäkring.

Läs mer