Isoja hankintoja Stora anskaffningar

Venevakuutus

Planerar du för större anskaffningar hem eller för att röra på dig? Eller vill du hålla långledigt? Från ord till handling – finansieringen kan ske med allt från sparande till konsumtionskredit. 

Ditt och din familjs skydd

Större anskaffningar görs ofta med lånemedel. Om du har familj måste du se till att lånet blir betalt även om det händer dig något. Ju större ansvar, desto mer behöver du beakta risken för arbetslöshet, arbetsoförmögenhet och till och med förtidig död.

Egendomsskydd

När du har placerat mycket lönar det sig inte att förlora nattsömnen för att du är rädd för att förlora din egendom. Det går att förbereda sig också på överraskande skador. Och du kan skydda din egendom vettigt. Det enklaste exemplet är ett säkerhetslås för hemmet eller ett alarmsystem från vår samarbetspartner.

Ekonomiskt skydd

En fungerande ekonomi baserar sig på att de grundläggande sakerna är i skick: banktjänsterna är lämpliga och tillräckliga – och gärna avgiftsfria. Det är också trevligt att få ränta på lönekontot.

Skydd för framtiden

Att spara är drömmande när det är som bäst. När du amorterar lån är det bra att gynna en sådan takt att bördan minskar, men att det finns pengar kvar att leva på.

LähiTapiola LokalTapiola
Placeringsförsäkring

Vi på LokalTapiola kan erbjuda var och en förmåner för stora försäkringsbolagsinvesterare.