Kahden kesken Par

Nuoripari

Livet är enklare när ekonomin är i skick. Ett lämpligt försäkringsskydd garanterar att ekonomin inte rasar även om det skulle inträffa en skada hemma eller om du eller din partner insjuknar. Och det lönar sig att uppfylla sina drömmar – vad kunde ni försöka nå genom att spara eller placera?

Trygghet för er båda

Hur har du och din partner förberett er för oväntade eller helt övervägda livsförändringar? Det lagstadgade skyddet täcker sällan helt alla dagliga kostnader. Sambor har inte ens det skyddet. Hur skulle din partner klara sig om det skulle hända dig något? Vad skulle det betyda till exempel för ditt företags verksamhet?

I något skede av livet är det många som funderar över sina karriärval och byter arbetsplats eller åtminstone överväger att göra det. Byte av arbetsplats och arbetslöshet är stora frågor i vardagen och det lönar sig att förbereda sig på dem med omsorg i förväg. Du kan förbereda dig på minskade inkomster, och eventuella försämrade hälsovårdstjänster kan du lappa på med försäkringar.

Det sker olyckor hemma och på fritiden. Det är enklast att sköta dem när man inte behöver köa.

Skydd för egendomen

Försäkra dig om att din hemförsäkring är rätt dimensionerad för era nuvarande behov. Du klarar dig fast det skulle inträffa en eldsvåda, stöld eller vattenskada. Ett säkerhetslås förhindrar lägenhetsinbrott effektivt.

Ekonomiskt skydd

En fungerande ekonomi baserar sig på att de grundläggande sakerna är i skick: banktjänsterna är lämpliga och tillräckliga – och gärna avgiftsfria. Det är också trevligt att få ränta på lönekontot.

Står du inför vardagliga anskaffningar, renovering av hemmet eller en resa? Spara eller låna, vi hjälper också med det.

Skydd för framtiden

Har ni råd att bli pensionerade, eller drömmer ni om sabbatsledigt? Försäkra dig om en vilsam tid som pensionär och förbered dig på åldrandet redan nu. Det finns många alternativ och vi hjälper gärna att hitta det som passar bäst.

LähiTapiola LokalTapiola
Hemförsäkring

Varje hem behöver en hemförsäkring. Med den tryggar du mer än bara ditt hem.

LähiTapiola LokalTapiola
Reseförsäkring

Med en reseförsäkring i fickan reser du utan bekymmer både i Finland och utomlands.

LähiTapiola LokalTapiola
Placeringsförsäkring

Vi på LokalTapiola kan erbjuda var och en förmåner för stora försäkringsbolagsinvesterare.

LähiTapiola
Livförsäkring

Livförsäkring hjälper dina närmaste att klara sig ekonomiskt tills det värsta är över.

Perhe autoilee
Bilförsäkring

Välj Finlands populäraste bilförsäkring.

LähiTapiola LokalTapiola
Private Banking

Välkommen till LokalTapiola Private Banking. Vi koncentrerar oss på det väsentliga - på Dig.