Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Samarbetspartners och samarbete

LokalTapiola samarbetar mångsidigt med sina intressentgrupper. De positiva verkningarna av samarbetet sträcker sig till LokalTapiolas kunder, de lokala samhällen och samhället. I valet av samarbetspartner och samarbetsprojekt beaktar vi värdenas förenhetlighet och LokalTapiolas principer för samarbete och sponsorering.

Säkerhet och välbefinnande

Finlands Röda Kors

LokalTapiola är Finlands Röda Kors huvudsamarbetspartner i vänverksamheten. LokalTapiolas understöd används för att utveckla vänverksamheten, utbilda nya frivilliga samt för att stärka det lokala samarbetet.

Gå till Röda Kors webbsidor

Cancerstiftelsen

Som Cancerstiftelsens samarbetspartner stöder LokalTapiola den finländska cancerforskningen och det förebyggande arbetet för att främja hälsan och välbefinnandet. Genom samarbete stöder man också projektet Hyvä päivä som främjar hälsan för ungdomar.

Gå till Cancerstilftelsens webbsidor

Finlands Simundervisnings- och Livräddningsförbund rf

Med Finlands Simundervisnings- och Livräddningsförbund främjar LokalTapiola vattensäkerheten. Det gemensamt producerade materialet Lär barnet bli vän med vattnet stöder inlärningen av vattenkunskaperna.

Gå till SUH webbsidor
Läs mer om Lär barnet bli vän med vattnet -material

Räddningsbranschens Centralorganisation i Finland SPEK

Målet med samarbetet mellan LokalTapiola och Räddningsbranschens Centralorganisation i Finland, SPEK, är att spara människoliv och att förbättra säkerheten och säkerhetskunskaperna för finländarna. LokalTapiola deltog i evenemanget En dag på brandstationen under Brandsäkerhetsveckan.

Gå till En dag på brandstationens webbsidor