Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Samarbetspartners och samarbete

LokalTapiola samarbetar mångsidigt med sina intressentgrupper. De positiva verkningarna av samarbetet sträcker sig till LokalTapiolas kunder, de lokala samhällen och samhället. I valet av samarbetspartner och samarbetsprojekt beaktar vi värdenas förenhetlighet och LokalTapiolas principer för samarbete och sponsorering.

Samarbete med samarbetspartner

Ökad säkerhet och ökat välbefinnande utgör grunden för vårt samarbete med samarbetspartner. Genom samarbete vill vi verka för att lösa de samhälleliga utmaningarna och att skapa värde för kunderna och de övriga intressentgrupperna.

Teman och objekten för samarbetet baserar sig på LokalTapiolas livstrygghetsstrategi och på bolagsgruppens hållbarhetsteman. Vi väljer samarbetspartner som har liknande värden som vi och ett lämpligt samarbetsobjekt och -form. Vi samarbetar inom säkerhet, hälsa och välbefinnande, idrott och motion samt miljö och kultur.

Riksomfattande samarbetspartner

LokalTapiolas riksomfattande samarbetspartner inom samhällsansvar är bland annat Finlands Röda Kors, Cancerstiftelsen, Räddningsbranschens Centralorganisation i Finland (SPEK), Finlands Simundervisnings- och Livräddningsförbund rf, Finlands naturskyddsförbund rf samt Håll Skärgården Ren rf.

LokalTapiola har dessutom flera regionala och lokala samarbetspartner.