Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Lokaler för företaget

Vi hjälper både små och stora företag att hitta utrymmen som passar dem och är skräddarsydda för dem, i vilka man lugnt kan koncentrera sig på den egna affärsverksamheten och låta oss sköta ärenden i anslutning till lokaliteterna och fastigheten.

Exempel på lediga lokaler

LokalTapiola Fastighetskapitalförvaltning Ab

Vi är ett expertföretag inom fastigheter som ägs av LokalTapiola-gruppen. Vi förvaltar våra kunders fastighetstillgångar på ett ansvarsfullt sätt och erbjuder kvalitativa lokaler samt bostäder för att motsvara våra hyrestagarkunders behov. Vi är en av Finlands största fastighetskapitalförvaltare och våra experter inom fastighetsbranschen arbetar med lokaler och bostäder som LokalTapiola och fastighetsfonderna, som LokalTapiola förvaltar, äger på 20 orter. Läs mer om LokalTapiola Fastighetskapitalförvaltning Ab.

Bli fastighetsplacerare. Från 500 euro.

LokalTapiola Investeringsfastigheter är en specialplaceringsfond som diversifierat placerar i olika fastigheter i Finland. Det är lätt att placera eftersom en sakkunnig tar hand om valet och uthyrningen samt det övriga underhållet av objekten.

Läs mer