Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Lokaler för företaget

Vi hjälper både små och stora företag att hitta utrymmen som passar dem och är skräddarsydda för dem, i vilka man lugnt kan koncentrera sig på den egna affärsverksamheten och låta oss sköta ärenden i anslutning till lokaliteterna och fastigheten. Via oss får du även hjälp i ärenden i anslutning till flytten, kontorsrenoveringen och utrymmesplaneringen.

Exempel på lediga lokaler

LokalTapiola Fastighetskapitalförvaltning Ab

Vi är ett företag grundat år 2017 vars koncern bildas av moderbolaget LokalTapiola Fastighetskapitalförvaltning Ab och av ett förvaltningsbolag för fastighetsfondsaffärsverksamhet. Läs mer om LokalTapiola Fastighetskapitalförvaltning Ab. Vi förvaltar cirka 60 lokaler på över 15 orter runtom i Finland. Dessa kontors-, affärs, logistik- och hotellfastigheter med centrala placeringar som vi hyr ut och underhåller omfattar totalt cirka 700 000 m².

Bli fastighetsplacerare. Från 500 euro.

LokalTapiola Investeringsfastigheter är en specialplaceringsfond som diversifierat placerar i olika fastigheter i Finland. Det är lätt att placera eftersom en sakkunnig tar hand om valet och uthyrningen samt det övriga underhållet av objekten.

Läs mer