Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Företagets och företagarens pensionsförsäkring

Frivillig pensionsförsäkring förbättrar utkomsten under pensionstiden. Pensionsförsäkringarna passar för att komplettera företagarens, nyckelpersonernas och personalens pensionsskydd. Fråga om ytterligare information eller be oss kontakta dig så kan vi hjälpa dig och ditt företag att hitta en fungerande lösning.

Tilläggspension för ledningen och nyckelpersonerna

Om du vill ha en skräddarsydd tilläggsförsäkring för företagsledningen och nyckelpersonerna är LokalTapiolas frivilliga pensionsförsäkring som klippt och skuren för detta. Vår pensionsförsäkring belönar och skyddar företagsledningen och nyckelpersonerna.

En tilläggspension kan till exempel vara en individuell pensionsförsäkring för verkställande direktören eller en gruppensionsförsäkring för ledningsgruppen. Vi hjälper er att bygga upp en pensionslösning som stöder er affärsverksamhet och belöningsmål och som är till klar nytta för företaget och nyckelpersonerna.

Fördelar med tilläggspension

  • Ett ekonomiskt förnuftigt sätt att belöna
  • En lösning som stöder företagets mål
  • Uppskattad förmån
  • Mångsidiga placeringsobjekt

­­­­­

Goda pensionsförmåner är ett modernt sätt att visa nyckelpersoner uppskattning. LokalTapiolas pensionsförsäkring är avsedd för att förbättra pensionsinkomsten och för en flexibel övergång till pension, den är ett ypperligt sätt att locka kompetent arbetskraft och att hålla kvar nyckelpersonerna. Titta på presentationsvideon av gruppension nedan och be oss att kontakta dig.


Läs mer om

Företagarens frivilliga pensionsförsäkring

Gruppensionsförsäkring för personalen


Blev du intresserad?

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dig och ditt företag. Vi kan också komma överens om ett behändigt distansmöte, på vilket våra sakkunniga smidigt kartlägger din situation.

Avtala om ett distansmöte

Tjänsteleverantör: Gruppensionsförsäkring och individuell pensionsförsäkring beviljas av LokalTapiola Ömsesidigt Livförsäkringsbolag.


Se också

Arbetsförmågatjänsten

Belöna och engagera arbetstagarna.

Private Banking