Pankkipalvelut maatiloille

S-pankki mies

S-Pankista saat kattavat peruspankkipalvelut sekä ratkaisut niin rahoitukseen, maksuliikenteeseen kuin säästämiseen ja sijoittamiseen. S-Pankissa paikallinen maa- ja metsätalouden asiantuntija on käytettävissäsi vain puhelinsoiton päässä.

LähiTapiola Pankin ja S-Pankin verkkopankit ovat yhdistyneet

Tervetuloa S-Pankkiin!

Kuinka kirjaudun S-Pankin verkkopankkiin?

  1. Oletko aikaisemmin käyttänyt sekä LähiTapiola Pankin verkkopankkia että S-Pankin verkkopankkia? Voit kirjautua S-Pankin verkkopankkiin S-Pankin verkkopankkitunnuksilla, aivan kuten ennenkin.
  2. Oletko aikaisemmin käyttänyt ainoastaan LähiTapiola Pankin verkkopankkia? Voit kirjautua S-Pankin verkkopankkiin samalla käyttäjätunnuksella, jolla kirjauduit aikaisemmin LähiTapiola Pankin verkkopankkiin.

Lisäksi tarvitset uuden salasanan ja tunnuslukutaulukon, jotka olet saanut S-Pankista syys-lokakuussa. Kun kirjaudut ensimmäisen kerran S-Pankin verkkopankkiin, salasanasi on syntymäaikasi muodossa ppkkvv. Salasana tulee heti vaihtaa, ja uusi salasana saa sisältää vain numeroita.


Jos jokin jäi askarruttamaan, ota yhteyttä S-Pankkiin, puh. 010 76 5800, ma–pe klo 8–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min.).