Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Alensimme kotivakuutuksen hintaa!

Nyt kotivakuutus -2 %. Asiakkaiden omistamana yhtiönä olemme LähiTapiola Pirkanmaalla päättäneet palkita sekä nykyisiä että tulevia omistaja-asiakkaitamme.

Kotivakuutus kuuluu kaikenlaisille kodeille - asuitpa sitten kerros- tai rivitalossa, omakotitalossa tai paritalossa. Kotivakuutus on vakuutus kotisi vahinkojen varalle, jotta arki jatkuu huolettomasti myös vahingon jälkeen. Meillä voit valita helposti kotivakuutuksen kattavuuden ja omavastuun kotiisi sopivaksi ja tarpeittesi mukaiseksi.Laske hinta ja osta

Vertaile kotivakuutuksia ja valitse sinulle paras vaihtoehto

Kun valitset vakuutusta, kiinnitä huomiota siihen, mitä se korvaa vahingon sattuessa. Voit myös valita omaisuudellesi kattavuudeltaan erilaiset vakuutusturvat. Huomioi erityisesti vakuutukseen sisältyvät turvat, omavastuut sekä enimmäiskorvaukset vahinkotilanteessa.

Vertaile kotivakuutuksia >

  Laaja Perus Suppea

Saat irtaimiston vahingoissa paremmat ikävähennykset kuin
muissa kotivakuutuksissa sekä tiedostojen palautusturvan, joka kattaa tietokonevahingon yhteydessä tiedostojen etsintä- ja palautuskuluja. Tilapäisasumisen kustannuksista ei vähennetä lisäomavastuuta. Lisäksi saat huoneiston kiinteille sisustuksille laajemman turvan.

voit valita mukaan Laaja Plus irtaimistolle, ei sisälly Laaja Plus irtaimistolle, ei sisälly

Korvataan, kun koti-irtaimistoa menee äkillisesti rikki. Irtaimistoa ovat vaikkapa matkapuhelimet, kodinkoneet, huonekalut, vaatteet ja arvoesineet.

kyllä Rikkoutuminen, ei sisälly Rikkoutuminen, ei sisälly

Korvataan vuotovahinkoja, jotka ovat aiheutuneet rakennuksen kiinteistä putkistoista, käyttölaitteista, säiliöistä tai akvaariosta. Vuotovahinko voi aiheutua vedestä, öljystä tai muusta nesteestä.

kyllä kyllä Vuoto, ei sisälly

Korvataan vahinkoja, jotka aiheutuvat poikkeuksellisesta tulvasta, jossa vesi tulvii maanpinnalta rakennukseen ja vahingoittaa rakennusta tai irtaimistoa

kyllä kyllä Poikkeuksellinen tulva, ei sisälly

Korvataan vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet varkaudesta tai sen yrityksestä, ryöstöstä, murrosta tai ilkivallasta.

kyllä kyllä voit valita mukaan

Korvataan vahinkoja, jotka aiheutuvat esim. raesateesta, myrskystä tai vakuutuksen kohteeseen suoraan iskeneestä salamasta.

kyllä kyllä voit jättää pois

Korvataan irti päässeestä tulesta aiheutunut vahinko sekä äkillisesti ja ennalta arvaamattomasti nousseesta noesta tai savusta aiheutunut vahinko.

kyllä kyllä kyllä

Korvataan tilapäisestä asumisesta aiheutuneita kustannuksia enintään vuoden pituiselta ajalta, jos joudut muuttamaan pois kotoa korjaustöiden ajaksi vakuutuksesta korvattavan vahingon vuoksi.

kyllä kyllä kyllä

Vastuuvakuutus korvaa ulkopuoliselle aiheutuneita henkilö- ja esinevahinkoja, joista olet lain mukaan korvausvelvollinen. Selvitämme puolestasi, onko sinulle esitetty korvausvaatimus oikea ja lain mukainen.

Kyllä Kyllä Kyllä

Oikeusturvavakuutus korvaa kustannuksia, jos joudut käyttämään lakimiesapua yksityiselämään liittyvissä rikos-, hakemus- ja riita-asioissa, kuten esimerkiksi asuntokauppariitojen lakimieskustannuksia.

Kyllä Kyllä Kyllä

Lisäturva, josta korvataan ulkomaan matkoilla mukana
oleville tavaroille sattuneet vahingot.

voit jättää pois voit jättää pois voit jättää pois


Kotivakuutuksen hinta

Kotivakuutuksen hintaan vaikuttaa vakuutusturvan laajuus ja omavastuun suuruus. Lisäksi hinnassa huomioidaan esimerkiksi ikäsi ja kotisi tai vapaa-ajan asuntosi sijaintipaikkakunta ja pinta-ala sekä muut rakennuksen tiedot. Tärkeää on valita kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi riittävän kattava vakuutusturva, jotta vahingon sattuessa et jää pulaan. Halpa kotivakuutus ei aina kata vahinkoja, joita kotisi ja omaisuutesi saattaa kohdata.

Kotivakuutuksen hinnan voit laskea helposti laskurillamme. Laskurissa voit myös vertailla eri omavastuuvaihtoehtojen ja vakuutusturvan laajuuden vaikutusta vakuutuksen hintaan.

Hae hinta ja osta

Mitä kotivakuutus korvaa?

Kotivakuutus korvaa turvan laajuudesta riippuen erilaisia rikkoutumis-, vuoto-, palo-, myrsky- ja varkausvahinkoja. Tyypillisimpiä vahinkoja ovat erilaiset puhelimen, pesukoneen ja muiden tavaroiden rikkoutumisvahingot, joita korvataan Laajasta kotivakuutuksesta. Tutustu myös muihin esimerkkeihin, mitä kotivakuutus korvaa.


Valitse oikein - irtaimiston vakuutus, rakennuksen vakuutus vai molemmat?

  • Kerros- tai rivitalossa tarvitset vakuutuksen kotisi irtaimistolle, asuitpa sitten vuokralla tai omassa asunnossa. Asunto-osakeyhtiö huolehtii rakennuksen vakuuttamisesta.
  • Omakotitalossa sinun on syytä ottaa vakuutus irtaimiston lisäksi myös talollesi sekä muille tontilla sijaitseville rakennuksille.
  • Mökille, huvilalle tai vastaavalle vapaa-ajan asuinrakennukselle ja niiden irtaimistoille tarvitset molemmille vakuutukset. Jos vapaa-ajan asuntosi kuuluu asunto-osakeyhtiöön, riittää sinulle irtaimiston vakuutus.
  • Asunto-osakeyhtiömuotoisessa paritalossa tai erillistalossa vakuutat vain oman irtaimistosi, ja yhtiö vakuuttaa rakennuksen.
  • Sijoitusasunnon vakuuttamiseen suosittelemme aina Huoneistoturvavakuutusta.

Tutustu tarkemmin irtaimistovakuutukseen >

Vastuu- ja oikeusturvavakuutukset sisältyvät kotivakuutukseen

LähiTapiolassa kotivakuutukseen sisältyvät myös vastuu- ja oikeusturvavakuutukset. Ne koskevat sekä sinua vakuutuksenottajana että kanssasi samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä.

Vastuuvakuutus auttaa, kun vahinko ei kosketa vain sinua. Vastuuvakuutus korvaa ulkopuolisille aiheutuneita henkilö- ja esinevahinkoja, joista olet voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvelvollinen. Korvattavan vahingon yhteydessä selvitämme puolestasi sinulle esitetyn vahingonkorvausvaatimuksen perusteen ja määrän. Tutustu tarkemmin vastuuvakuutukseen.

Oikeusturvavakuutus korvaa lakimiesapusi kustannuksia yksityiselämääsi liittyvissä riita-, rikos- tai hakemusasioissa. Lue lisää oikeusturvavakuutuksesta.