Sairauskuluvakuutus Terveysvakuutus

  • Jonottamatta erikoislääkärille

  • Ei korvaushakemuksia eikä omavastuuta

  • Ei terveysselvitystä ja urheilurajoituksia tai ikärajaa

Alk. 9 € / kk

Laske ja osta

Terveysvakuutus ja TerveysHelppi yhdessä muodostavat uudenlaisen Terve!-palvelun

Pääset nopeasti erikoislääkärille

Terveysvakuutus korvaa tarvittavat tutkimukset ja diagnoosin.

Kaiken ikäisille ilman terveysselvitystä, omavastuuta ja korvaushakemuksia

Sinun ei tarvitse antaa terveysselvitystä saadaksesi vakuutusta. Vakuutuksesta ei myöskään peritä omavastuuta. Siinä ei ole urheilurajoituksia. Sinun ei myöskään tarvitse täyttää korvaushakemuksia, koska korvausasiasi lähtee vireille yhteydenotolla TerveysHelppiin.

Joka vuosi uusi 1000 euron enimmäiskorvausmäärä

Vaikka käytät jonain vuonna enimmäiskorvausmäärän loppuun, saat seuraavana vuonna taas uuden täysimääräisen enimmäiskorvausmäärän. Korvausmäärä on käytössäsi koko vuoden ajan erilaisiin sairaus- ja tapaturmatilanteisiin. Tämän lisäksi saat TerveysHelpin kautta apua ja neuvontaa terveysasioissa LähiTapiolan sopimushinnoin, eli saat enemmän vastinetta korvausmäärällesi.

TerveysHelppi tuo terveyspalvelut ulottuvillesi joka päivä klo 7–23

Kun sinulla on LähiTapiolan terveysvakuutus saat terveysasiasi selvitettyä nopeasti ja ilman pitkiä jonottamisia terveysvakuutukseen kuuluvat TerveysHelpin kautta.

Käytössäsi edulliset sopimushinnat terveyspalveluista, vaikka vakuutus ei korvaisikaan kuluja

Vaikka terveysvakuutuksesta ei korvata lääkkeitä tai hoitotoimenpiteitä, käytössäsi on silti LähiTapiolan sopimushinnat hoidoista myös silloin, kun vakuutuksesi ei korvaa terveydenhoitoa.

Jotta terveysvakuutus korvaa, ota aina ensin yhteyttä TerveyHelppiin

Terveysasian tai sairauden selvittäminen alkaa aina TerveysHelpistä, jossa terveydenhuollon ammattilaiset auttavat sinua ja tarvittaessa ohjaavat lääkärille. Korvauksen saaminen edellyttää, että otat ensin yhteyttä TerveysHelppiin.

Terveysvakuutus korvaa sairauden tai terveysongelman selvittämisen vuoksi tehtäviä tutkimuksia

Terveysvakuutus korvaa sairauden tai terveysongelman selvittämisen vuoksi tehtäviä tutkimuksia, jonka turvin sinulle voidaan antaa diagnoosi. Terveysvakuutus kattaa tutkimukset ja diagnoosin, mutta ei sairauden hoitoa tai lääkkeitä. Saat niihin ohjeet tai lähetteen hoidon käynnistämiseksi.


Katso kuinka edullista terveytesi vakuuttaminen on


TerveysHelpin avulla lääkäripalvelut ovat aina ulottuvillasi

  • TerveysHelppi on vaivaton ja nopea apu terveydestäsi huolehtimiseen. Maksuton palvelumme on käytössäsi, kun sinulla on LähiTapiolan terveysvakuutus. Kun sairaus tai tapaturma yllättää, saat TerveysHelpin kautta apua joka päivä klo 7–23 soittamalla 0206 1000 tai chattaamalla.
  • TerveysHelppi ottaa terveysasiasi haltuun kokonaisvaltaisesti. Asiakkaanamme saat yhteyden terveydenhoidon ammattilaisiin, korvausasiasi vireille sekä ohjauksen hoitoon - joko välittömästi etälääkärille tai eteenpäin perinteiselle vastaanotolle.
  • TerveysHelppi-palvelun tuottaa Mehiläinen, jossa terveydenhuollon ammattilaiset palvelevat puhelimessa ja chatissa. TerveysHelppi on osa LähiTapiolan korvauspalvelua, joten erillistä korvaushakemusta ei tarvita.
  • Kun puhelimessasi on TerveysHelppi-applikaatio, etälääkäripalvelut ovat aina kätesi ulottuvilla. Lataa maksutta App Storesta tai Google Play Storesta.


Katso, miten Terve!-palvelu auttaa eri tilanteissa

* Vakuutusten hinnat on laskettu ilman keskittämisalennuksia. Keskittämällä asioinnin LähiTapiolaan vakuutusmaksuista saa jopa 17 % alennuksen ja lisäksi jopa 5 % S-ryhmän Bonusta.
LähiTapiolan sopimushinnat Mehiläisen palveluista 11/2017.