Lapsen turva

Miten toimin jos sairaus tai tapaturma yllättää perheen pienimmän? Nopean hoidon varmistaminen, avun saaminen myös illalla ja oikean hoitopaikan löytäminen ovat tärkeitä asioita lapsen sairastuessa.
Pienten lasten huoltajalla ajatus on usein myös tulevaisuuden turvaamisessa. Perheessä asiat, jotka sattuvat lapselle, vaikuttavat usein koko perheen arkeen – ja toisinpäin. Otamme nämä asiat huomioon, kun pidetään huolta perheen pienimmistä. Turvaa kanssamme se, mikä on sinulle tärkeintä.

Kolme syytä huolehtia lapsen turvasta

  1. Hyvä hoito. Jos sairaus tai tapaturma yllättää, perheen pienin pääsee nopeasti hyvään hoitoon - myös yksityiselle puolelle ja paraneminenkin alkaa nopeasti.
  2. Läsnäolon ja perheen toimeentulon turvaaminen. Varmista että voit olla lapsesi tukena jos hän sairastuu – vanhemman läsnäolo on tärkeä osa paranemista.
  3. Lapsen tulevaisuus. Huolehdi lastesi tulevaisuudesta – myös jos sinulle itsellesi käy jotain. Perheesi ei jää pulaan, jos et itse pystyisi ansiotyöhön tai kuolema yllättäisi.

Asiakkaanamme saat tapaturman tai sairastumisen yllättäessä Terveyshelpistä terveysneuvontaa ja ajan tarvitsemallesi lääkärille.


Katso myös:

LähiTapiola LokalTapiola
Lapsivakuutus

Varmista, ettei hyvä hoito ole kiinni rahasta. Voit varata lapsivakuutuksen jo odotusaikana.

LähiTapiola LokalTapiola
Lapsen vakavan sairauden turva

Varmista, että voit olla lapsesi tukena, jos hän sairastuu vakavasti.

LähiTapiola LokalTapiola
Tapaturmavakuutus

Ota tapaturmavakuutus ja varmista nopea hoitoon pääsy, jos vahinko sattuu.

Henkivakuutus LähiTapiola
Älyhenkivakuutus

Älyhenkivakuutus auttaa sinua voimaan paremmin.