Henkivakuutus

LähiTapiola LokalTapiola

Oletko koskaan ajatellut, miten läheisesi selviäisivät taloudellisesti, jos menehdyt? Henkivakuutuksen ottaminen on vastuunottamista ja huolenpitoa sinulle tärkeimmistä ihmisistä. Erityisen tärkeä henkivakuutus on, jos sinulla on lapsia tai lainaa.

Henkivakuutus auttaa lähimmäisiäsi selviämään taloudellisesti pahimman yli.

Elämäntilanteeseesi sopiva HENKIVAKUUTUs

Kun valitset henkivakuutusturvan suuruutta, mieti millaisista asioista olet taloudellisesti vastuussa. Oikein mitoitetun kuolemantapaussumman avulla leski selviää yksin esimerkiksi perheen veloista ja saisi turvattua lasten tulevaisuuden pahimman yli.

Ottamalla henkivakuutuksen saat mielenrauhaa. Olet tehnyt osuutesi siihen, että läheisilläsi on mahdollisuus tulla toimeen taloudellisesti, vaikka sinä menehtyisit.

HENKIVAKUUTUS LÄHITAPIOLASTA

Meiltä saat perinteisen henkivakuutuksen esim. lainojesi turvaksi. Tällöin turvaat puolisosi mahdollisuuden maksaa yhteinen laina pois tilanteessa, jos sinä menehdyt äkillisesti.

Kannustamme asiakkaitamme pitämään huolta itsestään ja tekemään elämäntapamuutoksia, sillä arjen aktiivisuus, lepo, ravitsemus ja stressi vaikuttavat tutkitusti merkittävästi terveyteen ja hyvinvointiin pitkällä aikavälillä. Älyhenkivakuutus yhdistää henkivakuutuksen ja hyvinvointipalvelut. Saat tämän kaiken henkivakuutuksen hinnalla. Älyhenkivakuutuksesta hyödyt siis myös itse.


Älyhenkivakuutus - auttaa sinua pysymään hengissä

Älyhenkivakuutuksessa saat henkivakuutuksen, jonka korvausmäärä on räätälöity tarpeidesi mukaisesti. Henkivakuutusturvan tarve saadaan, kun lasketaan yhteen lainojen määrä sekä vuoden nettotulot. Tähän lisätään vielä 20 000 euroa jokaista lasta kohden. Henkivakuutuksen korvaus maksetaan itse valitsemallesi edunsaajalle, jos menehdyt.

Tämän lisäksi saat käyttöösi hyvinvointipalvelumme, joiden avulla voit paremmin: nuku hyvin, syö oikein, liiku riittävästi, huolehdi henkisestä hyvinvoinnista. Sinä päätät, millaisen muutoksen haluat toteuttaa.

Laske ja osta

Saat henkivakuutuksen hinnalla kokonaisvaltaisen hyvinvointipalvelun, johon kuuluu

  1. Tarpeidesi mukaan räätälöity vakuutusturva
  2. Mobiilisovellus, joka kerää yhteen hyvinvointipalvelusi ja voit seurata kehitystä valitsemillasi osa-alueilla
  3. Duodecimin tuottama sähköinen terveystarkastus, jonka perusteella saat tietää lähtötilanteesi ja elinajanodotteesi
  4. Voit asettaa itsellesi tavoitteita ja niiden saavuttamista tukemaan käytössäsi on itsevalmennusohjelmia ja hyvinvointipalveluita.
  5. Hyvinvointitietoa kumppaneiltamme.

Lue lisää Älyhenkivakuutuksesta.

HENKIVAKUUTUS - TALOUDELLISTA TURVAA

Henkivakuutus voidaan tehdä yhdelle henkilölle, jos perheen taloudellinen toimeentulo on vain hänen vastuulla. Jos vastuu perheen taloudesta on molemmilla puolisoilla, voidaan henkivakuutus tehdä kahdelle henkilölle yhteisenä.

Pyydä tarjous jos

  • haluat keskustella lisää henkivakuutuksesta
  • olet kiinnostunut kahden henkilön yhteisestä vakuutuksesta
  • olet kiinnostunut vain taloudellisesta turvasta ilman hyvinvointipalveluja, esimerkiksi lainojen maksun turvaamiseksi

Pyydä tarjous

Vertaile henkivakuutuksia

 

Henkivakuutus

Älyhenkivakuutus

Kuolemanvaravakuutus

Vakuutuksen perusteella maksetaan korvaus edunsaajalle vakuutetun kuoltua.

Vinkkejä ja neuvoja hyvinvoinnin edistämiseen
Sähköinen terveystarkastus
Hyvinvointisovellus puhelimeen
Itsevalmennusohjelmat
Hyvinvointipalvelut

Hyvä tietää

Materiaalit

Edunsaajamääräys henkivakuutuksessa

Kun haet vakuutusta, merkitset vakuutushakemukseen edunsaajan eli määräät siitä, kenelle korvaus maksetaan.

Korvaukset maksetaan omaisillesi, jos et ole määrännyt muuta edunsaajaa. Jos haluat, että korvaus maksetaan avopuolisollesi, hänet on erikseen nimettävä edunsaajaksi, sillä avopuoliso ei kuulu yleisesti käytetyn ”omaiset”- edunsaajamääräyksen piiriin.

Edunsaajamääräys on hyvä tarkistaa säännöllisin väliajoin. Jos haluat muuttaa edunsaajamääräystä, ilmoita muutoksesta kirjallisesti LähiTapiolalle.

Kuolemantapauskorvauksen verotus

Lähiomaisille maksettava henkivakuutuskorvaus on kokonaan perintöveron alaista. Jos korvaus maksetaan muille kuin lähiomaisille, maksettavat korvaukset ovat kokonaan veronalaista pääomatuloa. Verotus on esitetty 1.1.2018 tilanteen mukaan. Verosäännökset ja verotuskäytännöt voivat muuttua tulevaisuudessa.

Henkivakuutuksen hinta

Henkivakuutuksen hintaan vaikuttavat ikäsi sekä valitsemasi korvaussumma. Voit laskea laskurissamme, millainen on tarpeitasi vastaava korvaussumma ja paljonko vakuutus maksaa.

Palveluntarjoajat

Räätälöidyn henkivakuutusturvan myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. Sähköisen terveystarkastuksen ja itsevalmennukset tuottaa Kustannus Oy Duodecim. Polar Loop -aktiivisuusrannekkeen ja siihen liittyvän Polar Flow -palvelun tuottaa Polar Electro Finland Oy. Suunto-sykevyön tuottaa Suunto Oy. Wellmo-palvelun tuottaa Mobile Wellness Solutions MWS Oy. Hyvinvointisisältöä ja verkkovalmennuksen tuottaa Trainer4You Oy.

Kumppaneidemme tuottamat hyvinvointipalvelut ovat saatavilla myös suoraan palveluntarjoajalta palvelun ehtojen mukaisesti.