Aikuisen turva

LähiTapiola LokalTapiola

Elämässä onni saattaa vaihdella ja sen myötä arki muuttua. Miettimällä asioita ennakkoon voit suojata itseäsi ja läheisiäsi pahimmilta töyssyiltä.
Hyvin suunnitellun ja toteutetun henkilöturvan avulla pääset nopeasti hoitoon ja varmistat oman ja läheistesi toimeentulon, jos onneasi koetellaan. Turvaa kanssamme se, mikä on sinulle tärkeintä.

Kolme syytä huolehtia omasta henkilöturvasta

  1. Hyvä hoito. Jos sairaus tai tapaturma yllättää, pääset nopeasti hoitoon ja mahdollisimman pian takaisin arkeen.
  2. Toimeentulon turvaaminen. Vakava sairastuminen tai vammautuminen, pitkä sairausloma tai työkyvyttömyys vaikuttaa väistämättä toimeentuloon. Elämän sopeuttaminen uusiin olosuhteisiin vaatii myös taloudellisia resursseja.
  3. Läheisten turva. Varmista lastesi ja sinuun tukeutuvien läheistesi turva myös siinä tapauksessa, ettet itse enää pystyisi ansiotyöhön tai kuolema yllättäisi.

Asiakkaanamme saat tapaturman tai sairastumisen yllättäessä Terveyshelpistä terveysneuvontaa ja ajan tarvitsemallesi lääkärille.


Katso myös:

LähiTapiola LokalTapiola
Henkilö- ja matkavakuutus

Uusi vakuutus vauvasta vaariin sairauksien ja tapaturmien varalta, niin kotona kuin matkallakin.

Henkivakuutus LähiTapiola
Älyhenkivakuutus

Älyhenkivakuutus auttaa sinua voimaan paremmin.

LähiTapiola LokalTapiola
Perusturva

Henkivakuutus yhdelle henkilölle.

LähiTapiola LokalTapiola
Omavara Vakavan sairauden vakuutus

Kun haluat turvaa suurien hoitokulujen varalle.

Lapsen turva

Miten toimin jos sairaus tai tapaturma yllättää perheen pienimmän? Nopean hoidon varmistaminen, avun saaminen myös illalla ja oikean hoitopaikan löytäminen ovat tärkeitä asioita lapsen sairastuessa.

Lue lisää