Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Koiravakuutus

Valitse koirasi arvoinen vakuutus, jo pennusta lähtien. Monipuolinen vakuutusturva ja suorakorvauspalvelu sekä LemmikkiHelpin etäeläinlääkäri takaavat koirallesi parhaan mahdollisen hoidon, kun ystäväsi sitä tarvitsee.

Mitä koiravakuutuksesta korvataan?

Koiravakuutuksen voit ottaa koiran menettämisen ja eläinlääkärikulujen varalta tai ainoastaan jommankumman varalta. Koiravakuutusta voi myös täydentää lisäturvilla, jotka ovat vastuuvakuutus ja käyttöominaisuusturva.

Koiran eläinlääkärikuluvakuutus

Vakuutus korvaa sairauden tai tapaturman tutkimisesta ja hoidosta aiheutuneita eläinlääkärikuluja.

Koiran henkivakuutus

Henkivakuutus korvaa koiran menetyksen, kun koira on kuollut tai kadonnut Suomessa. Vakuutus korvaa myös, kun koira on sairastunut tai vahingoittunut tapaturmaisesti niin pahoin, että se on välttämättä lopetettava.

Täydennä koiravakuutusta lisäturvilla

+ Koiran vastuuvakuutus

Vastuuvakuutus korvaa koiran ulkopuolisille aiheuttamia henkilö- ja esinevahinkoja. Koiran vastuuvakuutuksen voi ottaa, kun koiralla on henki- tai eläinlääkärikuluvakuutus.

+ Käyttöominaisuusturva

Tämä Koiran henkivakuutukseen liitettävä lisäturva korvaa 60 % henkivakuutuksen vakuutusmäärästä, kun koira menettää käyttöominaisuutensa pysyvästi sairauden tai tapaturman seurauksena.

Suorakorvausklinikalla on helppo asioida

Ota aina asiakas- ja vakuutusnumerosi mukaan, kun asioit eläinklinikalla, jossa toimii LähiTapiolan suorakorvauspalvelu. Pääset helpolla, koska maksat korvattavista hoidoista vain vakuutuksen omavastuuosuuden. Loppusumman klinikka laskuttaa suoraan LähiTapiolalta.

Suorakorvauspalvelu toimii jo yli sadalla pieneläinklinikalla ympäri Suomen. Lähimmän suorakorvausklinikkasi löydä oman LähiTapiolan alueyhtiösi yhteystiedoista.

Palvelu toimii ma - pe klo 9 - 17.

LemmikkiHelppi – Etäeläinlääkäri auttaa kännykässäsi

Kun lemmikki sairastuu tai tapaturma sattuu, huoli on kova ja hyvät neuvot ovat tarpeen. LemmikkiHelppi-applikaatiolla saat maksutta etäeläinlääkärin avun kännykkääsi viikon jokaisena päivänä klo 7-23. LemmikkiHelppi on käytössäsi, kun lemmikilläsi on meillä eläinlääkärikuluvakuutus. Lue lisää LemmikkiHelpistä.