Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kissavakuutus

Kissavakuutuksella voit vakuuttaa rotu- tai maatiaiskissasi. Monipuolinen vakuutusturva ja suorakorvauspalvelu sekä LemmikkiHelpin etäeläinlääkäri takaavat kissallesi parhaan mahdollisen hoidon, kun ystäväsi sitä tarvitsee.

Mitä kissavakuutuksesta korvataan?

Meiltä voit ottaa kissallesi henkivakuutuksen ja koko eliniän voimassa olevan elänlääkärikuluvakuutuksen. Voit ottaa molemmat tai pelkästään jommankumman niistä.

Kissan eläinlääkärivakuutus

Vakuutus korvaa sairauden tai tapaturman tutkimisesta ja hoidosta aiheutuneita eläinlääkärikuluja. Vakuutus voidaan pitää voimassa kissan koko eliniän.

Kissan henkivakuutus

Vakuutuksesta korvataan kissan menetys, kun kissa on kuollut, sairastunut tai vahingoittunut tapaturmaisesti niin pahoin, että se on välttämättä lopetettava. Kissan henkivakuutuksen voi ottaa rekisteröidylle kissalle.

Suorakorvausklinikalla on helppo asioida

Ota aina asiakas- ja vakuutusnumerosi mukaan, kun asioit eläinklinikalla, jossa toimii LähiTapiolan suorakorvauspalvelu. Pääset helpolla, koska maksat korvattavista hoidoista vain vakuutuksen omavastuuosuuden. Loppusumman klinikka laskuttaa suoraan LähiTapiolalta.

Suorakorvauspalvelu toimii jo yli sadalla pieneläinklinikalla ympäri Suomen. Lähimmän suorakorvausklinikkasi löydä oman LähiTapiolan alueyhtiösi yhteystiedoista.

Palvelu toimii ma - pe klo 9 - 17.

LemmikkiHelppi – Etäeläinlääkäri auttaa kännykässäsi

Kun lemmikki sairastuu tai tapaturma sattuu, huoli on kova ja hyvät neuvot ovat tarpeen. LemmikkiHelppi-applikaatiolla saat maksutta etäeläinlääkärin avun kännykkääsi viikon jokaisena päivänä klo 7-23. LemmikkiHelppi on käytössäsi, kun lemmikilläsi on meillä eläinlääkärikuluvakuutus. Lue lisää LemmikkiHelpistä.