Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Hevosvakuutus

Vakuuta kallisarvoinen hevosesi, olipa se sitten ratsu, ravuri, kilpa- tai harrastehevonen. Meillä saat vakuutuksen koko hevosen eliniäksi eläinlääkärikuluihin ja siltä varalta, että hevonen aiheuttaa ulkopuolisille vahinkoa. Käytössäsi on kiitetty suorakorvauspalvelumme.

Mitä hevosvakuutuksesta korvataan?

Hevosvakuutuksen perustan muodostaa henkivakuutus, jota voi täydentää hevosen elinikäisillä eläinlääkärikulu- ja vastuuvakuutuksilla.

Hevosen henki­vakuutus

Henkivakuutus korvaa hevosen menetyksen, kun hevonen on kuollut tai kadonnut Suomessa. Lisäksi vakuutus korvaa, kun hevonen on sairastunut tai vahingoittunut tapaturmaisesti niin pahoin, että se on välttämättä lopetettava välittömästi tapaturman yhteydessä.

Täydennä Hevosen henkivakuutusta lisäturvilla

+ Hevosen suppea eläinlääkärikulu­vakuutus

Suppea eläinlääkärikuluvakuutus korvaa tapaturman aiheuttamia haavavammoja, tapaturman aiheuttamia luunmurtumia tai säröytymiä, ruokatorven tukkeumia, akuutteja ähkyhoitoja ja ähkyleikkauksia.

+ Hevosen laaja eläinlääkäri­kuluvakuutus

Laaja eläinlääkärikuluvakuutus korvaa sairauden tai tapaturman tutkimisesta ja hoidosta aiheutuneita eläinlääkärikuluja.

+ Hevosen vastuu­vakuutus

Vastuuvakuutus korvaa hevosen ulkopuolisille aiheuttamia henkilö- ja esinevahinkoja.

Sikiö- ja varsavakuutusta voit hakea 3 vuotta täyttäneen ja alle 18-vuotiaan tamman sikiölle. Emätamman vakuuttamista ei vaadita.

Sikiö- ja varsa­vakuutus

Vakuutus korvaa sikiön tai varsan menetyksen. Lisäksi Sikiö- ja varsavakuutuksen voimassaoloaikana voidaan korvata syntyneen varsan eläinlääkärikuluja 30 ensimmäisen elinpäivän ajan Hevosen laajan eläinlääkärikuluvakuutuksen ehtojen mukaisesti.

Suorakorvausklinikalla on helppo asioida

Ota aina asiakas- ja vakuutusnumerosi mukaan, kun asioit eläinklinikalla, jossa toimii LähiTapiolan suorakorvauspalvelu. Pääset helpolla, koska maksat korvattavista hoidoista vain vakuutuksen omavastuuosuuden. Loppusumman klinikka laskuttaa suoraan LähiTapiolalta.

Suorakorvauspalvelu toimii lähes kaikilla Suomen hevosklinikoilla. Lähimmän suorakorvausklinikkasi löydä oman LähiTapiolan alueyhtiösi yhteystiedoista.

Palvelu toimii arkisin klo 9-17.