Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Wellnet edun säännöt

  • Tarjoamme Älyhenkivakuutuksen asiakkaille aikavälillä 1.10.2021 - 28.2.2022 Wellnet online-liikuntapalvelun (arvo enintään 70 euroa) ilman lisäkustannuksia. Palvelun tuottaa Espoon Tennistuki ry (Esport).
  • Etu on voimassa LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiön Älyhenkivakuutusasiakkailla, joilta löytyy Perusturva-, Pariturva-, Yritysturva-, Omavara- LähiTapiola Henkiturva tai LähiTapiola Pariturva -vakuutus.
  • Edun käyttöoikeus päättyy 28.2.2022, riippumatta siitä milloin asiakas on ottanut edun käyttöön.
  • Etu on lunastettavissa 1.10.2021 alkaen HyvinvointiHelpin kautta löytyvästä linkistä. Täytettyään linkin kautta löytyvän lomakkeen asiakas saa tunnukset palvelun käyttöä varten.
  • LähiTapiola ei saa tietoa yksittäisen käyttäjän palvelun käytöstä. Pyydettäessä Esport toimittaa LähiTapiolalle kootun raportin videoiden katselukerroista. LähiTapiola ja Esport eivät luovuta tai käsittele toisen osapuolen asiakkaiden tai käyttäjien tietoja. LähiTapiola ja Esport vastaavat itsenäisesti kulloinkin soveltuvan henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön noudattamisesta.
  • Henkilötietoja käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen, Suomen tietosuojalainsäädännön ja vakuutuslainsäädännön mukaisesti. Henkilötietojen käsittelystä LähiTapiola ryhmässä löytyy lisätietoa www.lahitapiola.fi.
  • LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun.
  • Henkivakuutusturvan myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. Älyhenkivakuutus yhdistää henkivakuutuksen ja HyvinvointiHelpin. HyvinvointiHelppi on asiakkaillemme tarjottava maksuton lisäpalvelu, eikä se tule osaksi vakuutussopimusta. LähiTapiolalla on oikeus muuttaa palveluiden tai etujen sisältöä. Sähköisen terveystarkastuksen ja itsevalmennukset tuottaa Kustannus Oy Duodecim. Firstbeat hyvinvointianalyysin tuottaa Firstbeat Technologies Oy. Hyvinvointisisältöjä palveluun tuottavat yhteistyökumppanimme. Kumppaneidemme tuottamat hyvinvointipalvelut ovat saatavilla myös suoraan palveluntarjoajalta palvelun ehtojen mukaisesti.