Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiolan etu Verisuren hälytysjärjestelmän aloituspaketista

LähiTapiolan kotivakuutusasiakkailla on käytössään loistava etu! LähiTapiolan kotivakuutusasiakkaat saavat -30 % Verisuren hälytysjärjestelmän aloituspaketista sekä 10 euron alennuksen kuukausimaksusta ensimmäinen vuoden ajalta. Laske hinta ja tilaa maksuton kartoitus Verisuren hälytysjärjestelmiin

Alennus kotivakuutuksesta

Kun sinulla on kodin laaja turvalaite ja valvontapalvelu käytössäsi saat alennusta myös kotivakuutuksesta jopa 10 %. Saat alennuksen käyttöösi laittamalla viestin verkkoviestillä verkkopalvelusta tai mobiilisovelluksen kautta. Voit myös ilmoittaa käytössäsi olevista turvalaite- ja valvontapalveluista soittamalla oman alueesi asiakaspalveluun

Tutustu kotivakuutuksen ehtoihin

Miten saan Verisuren turvalaitteet ja valvontapalvelut käyttööni alennettuun hintaan?

  1. Täytä tietosi Verisuren sivuilla. Saat yhteydenoton Verisuren myyntitiimistä sopiaksenne ajan turvakartoituksesta.
  2. Verisure suorittaa turvakartoituksen, minkä jälkeen turvalaitteet asennetaan kotiisi.
  3. Ilmoita meille, että olet ottanut turvalaitteet käyttöösi. Helpoiten alennuksen saat käyttöösi laittamalla viestin verkkoviestillä verkkopalvelusta tai mobiilisovelluksen kautta. Voit myös ilmoittaa käytössäsi olevista turvalaite ja valvontapalveluista soittamalla oman alueesi asiakaspalveluun.
  4. LähiTapiola myöntää ilmoituksen jälkeen palvelun ja turvalaitesisällön laajuudesta riippuen alennuksen kotivakuutusmaksuista.

Minulla on jo turvapalvelut käytössäni, miten saan alennuksen kotivakuutuksesta?

  1. Ilmoita meille, että sinulla on jo käytössäsi turvalaite ja valvontapalvelu.
  2. Helpoiten ilmoitus onnistuu lähettämällä viesti verkkopalvelusta tai mobiilisovelluksen kautta. Voit myös ilmoittaa käytössäsi olevista turvalaite- ja valvontapalveluista soittamalla oman alueesi asiakaspalveluun.
  3. Voit saada alennusta kotivakuutuksestasi jopa 10 %. Saat alennuksen kotivakuutuksestasi siitä hetkestä eteenpäin, kun ilmoitat asiasta meille. Alennusta ei voida myöntää takautuvasti.

Palveluntarjoajat: Kotivakuutus: LähiTapiola alueyhtiöt, Hälytysjärjestelmä ja asennus: Verisure Oy