Vakuutuksesi uudistuvat

Uudistamme ja yhdenmukaistamme kotitalouksien vakuutuksiamme. Tarkoituksena on luoda selkeä ja linjakas palveluvalikoima ja kattava vakuutusturva kaikille asiakkaillemme. Uudistus koskee vakuutustasi, kun sen vakuutuskausi vaihtuu. Näet uuden vakuutuksesi tiedot verkkopalvelussa.

Mitä uudistaminen käytännössä tarkoittaa?

Joidenkin vakuutuksien vakuutusturvaan tulee pieniä muutoksia. Yhtenäistämme myös käsitteitä ja vakuutusten rakennetta. Vakuutuksen palveluntarjoaja on oma alueyhtiösi. Liikennevakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö. Jotkut vakuutukset poistuvat valikoimastamme kokonaan, jolloin tarjoamme tilalle lähinnä vastaavaa uutta LähiTapiolan vakuutusta.

Tulet saamaan muutoksista tiedotteen noin 1–2 kuukautta ennen kuin vakuutuksessasi alkaisi uusi vakuutuskausi.

E-lasku tai suoramaksusopimus täytyy uusia

Jos olet maksanut vanhan vakuutuksen e-laskulla, sinun täytyy lisätä uusi e-laskuvaltuutus verkkopankissasi uutta vakuutusta varten omalle LähiTapiolan alueyhtiöllesi. Parhaiten löydät yhtiön tiedot uudelta vakuutuskirjalta tai laskulta. Liikennevakuutuksen e-laskuvaltuutus tehdään kuitenkin LähiTapiola Keskinäiselle Vakuutusyhtiölle. Uuden suoramaksusopimuksen teet pankissasi.

Pidä vanha valtuutus edelleen voimassa, sillä voit tarvita sitä muita vakuutuksiasi varten.

Mitä jos en hyväksy muutoksia?

Toivomme että uusi vakuutus vastaa tarpeitasi vähintään yhtä hyvin kuin vanhakin. Jos näin ei kuitenkaan ole, kysy meiltä vaihtoehtoja. Jos haluat irtisanoa vanhan vakuutuksesi, voit tehdä sen esimerkiksi lähettämällä viestin verkkopalvelussa.

Miten hoidan vakuutusasioitani jatkossa?

Oma alueyhtiösi palvelee sinua kaikissa vakuutusasioissa. Alueyhtiön puhelinnumero on mm. vakuutuskirjassasi. Kaikki alueyhtiösi yhteystiedot saat esiin, kun kirjoitat postinumerosi valitse alueyhtiösi -kenttään. Voit myös asioida verkkopalvelussamme.

Uudet vakuutusehdot


Koti-, metsä-, eläin- ja venevakuutus

Liikenne- ja kaskovakuutus


Kun keskität, sinulla on varaa valita

Jopa 17 % Omaetua vakuutusmaksuista. Kun vain keskität. Lisäksi voit saada S-ryhmän Bonusta parhaimmillaan 5 %.

Luovu paperista!

Älä mapita, ota käyttöösi sähköiset palvelut.