Mydrivingmode arvonnan säännöt

LähiTapiola Palvelut Oy järjestää arvonnan, jossa LähiTapiolan toimistoilla, verkossa tai promootiopisteillä arvontalomakkeen palauttaneiden kesken arvotaan 1 kpl 500 euron arvoinen s-ryhmän lahjakortti.

1. Arvonnan järjestäjä: LähiTapiola Palvelut Oy, PL 7, 02010 LähiTapiola.

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä: Arvontaan voi osallistua vaihtamalla Facebook-profiilikuvan kehykset #mydrivingmode –kampanjan mukaiseksi ja kommentoimalla kisa-julkaisuun 11.2.2019 kello 12.00 mennessä.

3. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistuvat kaikki 11.2.2019 kello 12.00 mennessä julkaisuun kommentoineet ja kehyksen lisänneet. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, eivät kuitenkaan LähiTapiola -ryhmän työntekijät. Osallistuminen ei edellytä sopimuksen solmimista. Arvontaan voi osallistua vain kerran.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen: Arvonta suoritetaan 11.2.2019 kello 12.00. Voittajan nimi ilmoitetaan arvonnan yhteydessä ja voittajaan ollaan yhteydessä Facebookin välityksellä. Mikäli arvonnan järjestäjä ei tavoita voittajia 14 päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen.

5. Palkinnot: 1 kpl 500 euron arvoinen s-ryhmän lahjakortti.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu: LähiTapiola Palvelut Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään.

7. Arvonnan julkisuus: Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi osoitteessa lahitapiola.fi sekä LähiTapiola - LokalTapiola Facebook sivuilla.

8. Henkilötietojen käsittely: Jotta arvonta voidaan toteuttaa, LähiTapiola Palvelut Oy tallettaa arvontaan osallistuneista henkilöistä seuraavat tiedot: nimi, postiosoite ja sähköpostisosoite. Tietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Tiedot poistetaan välittömästi arvonnan suorittamisen jälkeen. Osallistujien henkilötietoja käsitellään Henkilötietolain säännösten mukaisesti, Henkilötietolaki (523/99) 10 § Laatimispäivä 20.3.2017. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi osoitteessa lahitapiola.fi sekä LähiTapiola – LokalTapiola Facebook sivuilla.

9. Yleistä säännöistä: Kilpailunjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun.

Facebook ei ole osallisena arvonnassa.