Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Lahitapiolan arvonta

LähiTapiolan Lahjakortin ja Oura-älysormuksen arvonta

1. Arvonnan järjestäjä:
LähiTapiola Palvelut Oy, PL 7, 02010 LähiTapiola (jäljempänä Järjestäjä).

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä:
Arvontaan voi osallistua 27.1.–31.3.2020 klo 23:59 mennessä. Kyseisen aikarajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei kelpuuteta.

3. Arvontaan osallistuminen:
Arvontaan voi osallistua jättämällä yhteystiedot lomakkeelle verkossa osoitteessa https://www.lyyti.in/lahitapiolanarvonta tai jättämällä www.lahitapiola.fi-sivustolla henkiturvaan liittyvän yhteydenottolomakkeen. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Arvontaan voivat osallistua vain Suomessa vakinaisesti asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt, lukuun ottamatta kilpailunjärjestäjän työntekijöitä sekä heidän perheenjäseniään. Järjestäjä pidättää oikeuden vahvistaa osallistujien osallistumiskelpoisuuden. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen:
Palkinto arvotaan puolueettoman henkilön läsnä ollessa 30.4.2020. mennessä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

5. Palkinnot:
Kaksi (2) kappaletta Oura-älysormuksia ja kymmenen (10) kappaletta 50 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Jos palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu:
Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjä vastaa arvontaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

7. Henkilötietojen käsittely:
Jotta arvonta voidaan toteuttaa, Järjestäjä tallettaa arvontaan osallistuneista henkilöistä seuraavat tiedot: nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostisosoite. Tietoja voidaan käyttää LähiTapiola-ryhmän tuotteiden ja palvelujen myyntiin ja markkinointiin. Osallistujien henkilötietoja käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ja tietosuojalain (1050/2018) mukaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi osoitteessa lahitapiola.fi sekä LähiTapiola – LokalTapiola Facebook sivuilla.

8. Yleistä säännöistä:
Järjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun.

linkki