Instagramin arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

LähiTapiola Savo-Karjala, Porrassalmenkatu 17, 50100 Mikkeli

2. Kilpailuaika

Cheekin konsertin lippuarvonnan osallistumisaika on sunnuntaihin 24.1.2016 klo 24. asti. Palkinnot arvotaan maanantaina 25.1.2016. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä osallistumisajan päättymisen jälkeen.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua kuka tahansa Instagramin käyttäjä kommentoimalla arvontapostausta. Voittajat arvotaan kommentoijien kesken.

LähiTapiolan henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen

Palkinto arvotaan ma 25.1.2016. Voittajien käyttäjätunnukset julkistetaan ja tägätään LähiTapiolan Instagram-arvontajulkaisun yhteydessä. LähiTapiola Savo-Karjala maksaa arpajaisveron.

Pyynnöstä voittajien tulee toimittaa LähiTapiolalle yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten postitse. Yhteystietoa käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon ja tarpeettomat tiedot hävitetään arvonnan jälkeen. Tietoja ei käytetä tai luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin. Mikäli voittaja ei lähetä yhteystietojaan 28.1.2016 mennessä, voidaan arpoa uusi voittaja.

Palkinto toimitetaan voittajille postitse. LähiTapiola ei ota vastuuta, jos lipun toimituksessa on ongelmia ja viivästyksiä postinjakelun häiriöiden vuoksi.

5. Palkinnot

Instagram-arvonnassa voi voittaa 2 hengen lippupaketin Cheekin Mikkelin konserttiin, joka järjestetään 30.1.2016. Lippupaketteja arvotaan 3 kpl.

6. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilötietoja käsitellään Henkilötietolain säännösten mukaisesti.