Asuntomessujen lippuarvonta

LähiTapiola Palvelut Oy järjestää arvonnan, jossa Facebook kisajulkaisuun kommentoivien kesken arvotaan kaksi kahden hengen lippupakettia Porissa 6.7.-5.8.2018 järjestettäville Asuntomessuille.

1. Arvonnan järjestäjä
LähiTapiola Palvelut Oy, 02010 LähiTapiola.

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua LähiTapiolan Facebook –sivuilla 3.7.2018 kello 12.00 mennessä.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Facebookin arvonta julkaisua 3.7.2018 kello 12 mennessä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, eivät kuitenkaan LähiTapiola-ryhmän työntekijät. Osallistuminen ei edellytä sopimuksen solmimista. Arvontaan voi osallistua vain kerran.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen
Arvonta suoritetaan tiistaina 3.7.2018. Voittajat kontaktoidaan Facebookin yksityisviestillä. Mikäli arvonnan järjestäjä ei tavoita voittajia 7 päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen.

5. Palkinnot
Arvontaan osallistujien kesken arvotaan kaksi (2) kahden hengen lippupakettia Asuntomessuille. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
LähiTapiola Palvelut Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään.

7. Arvonnan julkisuus
Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi LähiTapiola Facebook-sivulla, Instagramissa sekä osoitteessa lahitapiola.fi.

8. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilötietoja käsitellään Henkilötietolain säännösten mukaisesti. Lisätietoja henkilötiedoista ja niiden käsittelyperiaatteista on saatavissa LähiTapiola-ryhmän tietosuojaselosteesta internetsivuiltamme www.lahitapiola.fi.

9. Yleistä säännöistä
Kilpailunjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun.

Facebook ei ole osallisena arvonnassa.