Arvonta LähiTapiola Keski-Suomi

äitienpäiväkukkakimppu-lahjakortti 2018

1. Arvonnan järjestäjä

LähiTapiola Keski-Suomi, Asemakatu 4, 40100 Jyväskylä

2. Kilpailuaika

Arvontaan voi osallistua LähiTapiola Keski-Suomen Facebookissa 23.4.-2.5.2018 klo 9 saakka, ja arvonta suoritetaan heti osallistumisajan päätyttyä. Voittajalle ilmoitetaan 2.5.2018 henkilökohtaisesti Facebook-yksityisviestillä. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä osallistumisajan päättymisen jälkeen.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua kuka tahansa Facebookin käyttäjä tykkäämällä LähiTapiola Keski-Suomen sivuista ja kommentoimalla arvontapostausta. Voittajat arvotaan tykkääjien ja kommentoijien kesken.

LähiTapiolan henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen

Palkinto arvotaan ke 2.5.2018 klo 9. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook-yksityisviestillä. Mikäli voittaja ei ota yhteyttä pe 4.5.2018 klo 12 mennessä, voidaan arpoa uusi voittaja.
LähiTapiola Keski-Suomi maksaa mahdollisen arpajaisveron. Yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon ja tarpeettomat tiedot hävitetään arvonnan jälkeen. Tietoja ei käytetä tai luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

5. Palkinnot

Palkintona on Interfloran kukkalahjakortti yhdelle henkilölle. Arvo 45 e. Arvomme lahjakortteja yksi (1) kappaletta. Palkinnon lunastamisesta sovitaan voittajan kanssa yksityisviestillä.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä arvontaa millään tavalla eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin.

7. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilötietoja käsitellään Henkilötietolain säännösten mukaisesti.