Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Arvonnan säännöt paperiton palvelu

Vältä säpsähdykset ja ota käyttöösi paperiton palvelu – osallistut samalla sähköpyörän arvontaan. Kun valitset paperittoman palvelun, löydät kaikki vakuutuspaperisi verkkopalvelusta. Tilaa samalla itsellesi e-laskuehdotus ja helpota laskujen maksua.

Arvomme kaikkien 4.7. – 30.9.2022 paperittoman palvelun käyttöönottaneiden henkilöasiakkaiden kesken neljä (4) sähköpyörää. Pyörät arvotaan 4.10. 2022.

1. Kilpailun järjestäjä 

LähiTapiola Palvelut Oy (”Järjestäjä”)
Revontulenkuja 1, Espoo (Tapiola) 
02010 LÄHITAPIOLA 
Y-tunnus: 0869790-6 

2. Arvonnan voimassaolo ja osallistuminen 

Arvonta on käynnissä kaikille LähiTapiolan henkilötunnuksellisille omistaja-asiakkaille 4.7.–30.9.2022. Arvontaan pääsee osallistumaan ottamalla paperittoman palvelun käyttöön arvonta-aikana. LähiTapiola-ryhmän työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillään ei ole osallistumisoikeutta.

3. Arvonnan suorittaminen 

Palkinnot arvotaan puolueettoman henkilön läsnä ollessa 4.10.2022.

4. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon luovuttaminen 

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse, jolloin sovitaan palkinnon luovuttamisesta. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen. Emme julkaise voittajien nimiä ilman voittajan suostumusta.

5. Palkinnot 

Arvomme neljä (4) sähköpyörää (arvo enintään 2000 euroa) osallistuneiden kesken. Voittaja saa itse valita pyörän mallin ja merkin. Järjestäjä maksaa pyörästä enintään kaksituhatta (2000) euroa. Lisäksi järjestäjä maksaa mahdolliset toimituskulut pyörän toimittamiseksi osallistujaa lähellä olevaan LäpiTapiolan toimistoon. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen tai muihin tavaroihin.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu 

Arvontaan osallistuva vapauttaa järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjä rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. 

Järjestäjä ei myöskään vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista.
Järjestäjä vastaa arvonnan palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.  

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden arvonnan ja näiden sääntöjen muutoksiin.

7. Henkilötietojen käsittely 

Järjestäjä käsittelee arvonnan toteuttamiseksi siihen osallistuneiden henkilötietoja, joita tässä tapauksessa ovat nimi, sähköposti ja puhelinnumero sekä asuinpaikkakunta. Osallistujien henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.