Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Arvonnan säännöt paperiton palvelu

Vältä säpsähdykset ja ota käyttöösi paperiton palvelu – osallistut samalla talvirenkaiden arvontaan. Kun valitset paperittoman palvelun, löydät kaikki vakuutuspaperisi verkkopalvelusta. Tilaa samalla itsellesi e-laskuehdotus ja helpota laskujen maksua.

Arvomme kaikkien 3.10. – 30.11.2022 paperittoman palvelun käyttöönottaneiden henkilöasiakkaiden kesken kaksi (2) settiä talvirenkaita. Talvirenkaat arvotaan 2.12.2022.

1. Arvonnan järjestäjä 

LähiTapiola Palvelut Oy (”Järjestäjä”)
Revontulenkuja 1, Espoo (Tapiola) 
02010 LÄHITAPIOLA 
Y-tunnus: 0869790-6 

2. Arvonnan voimassaolo ja osallistuminen 

Arvontaan osallistumisaika on 3.10. – 30.11.2022. Arvontaan osallistuvat kaikki LähiTapiolan Suomessa vakituisesti asuvat henkilötunnukselliset omistaja-asiakkaat, jotka ottavat paperittoman palvelun käyttöön arvonta-aikana. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Paperittoman palvelun voi ottaa käyttöön kirjautumalla LähiTapiolan verkkopalveluun tai yhdessä asiakaspalvelijan kanssa. 

LähiTapiola-ryhmän työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillään ei ole osallistumisoikeutta.

3. Arvonnan suorittaminen 

Palkinnot arvotaan puolueettoman henkilön läsnä ollessa 2.12.2022.

4. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon luovuttaminen 

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse, jolloin sovitaan palkinnon luovuttamisesta. Jos voittajaa ei tavoiteta yhden (1) kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen. Emme julkaise voittajien nimiä ilman voittajan suostumusta.

5. Palkinnot 

Arvomme kaksi (2) settiä talvirenkaita (arvo enintään 1.200 euroa / rengassetti) osallistuneiden kesken. Voittaja saa itse valita talvirenkaiden mallin ja merkin. Järjestäjä maksaa talvirenkaista enintään tuhat kaksisataa (1.200) euroa. Lisäksi järjestäjä maksaa mahdolliset kohtuulliset toimituskulut talvirenkaiden toimittamisesta asiakkaalle tai asiakasta lähellä sijaitsevalle rengasmyyjälle. Jos lähetys palautuu puutteellisten yhteystietojen perusteella tai siitä syystä, että voittaja ei lunasta palkintoa, palkintoja ei lähetetä uudelleen tai säilytetä rengasmyyjällä. Järjestäjällä on oikeus arpoa lunastamaton voitto uudelleen, jos palkintoa ei ole lunastettu yhden (1) kuukauden kuluessa palkinnon toimittamisesta tai siitä, kun voittajalle on ilmoitettu palkinnon olevan lunastettavissa.

Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen tai muihin tavaroihin.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu 

Arvontaan osallistuva vapauttaa järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjä rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen.  Voittaja vastaa kaikista muista palkinnon hyväksymiseen, vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä tai palkinnon käyttämisestä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista.

Järjestäjä ei myöskään vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista.
Järjestäjä vastaa arvonnan palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.  

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden arvonnan ja näiden sääntöjen muutoksiin.

7. Henkilötietojen käsittely 

Järjestäjä käsittelee arvonnan toteuttamiseksi siihen osallistuneiden henkilötietoja, joita tässä tapauksessa ovat nimi, sähköposti ja puhelinnumero sekä kotiosoite ja asuinpaikkakunta. Osallistujien henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.