Perusturva Näin otat Älyhenkivakuutuksen palvelut käyttöön

Tältä sivustolta löydät ohjeistusta, kuinka otat Älyhenkivakuutuksen palvelut käyttöön ja saat näin parhaan mahdollisen irti vakuutuksestasi.

Suunto-sykevyö

Suunto-sykevyö on pieni Bluetooth Smart –yhteensopiva sykeanturi, joka mittaa sykettä tarkasti ja on miellyttävän tuntuinen.

Suunto-sykevyö sopii hyvin asiakkaille, joilla on oma aktiivisuusranneke tai jotka eivät voi esim. käyttää ranneketta töissä. Sykevyö toimii Movescount–sovelluksen kanssa ja sen voi yhdistää Wellmoon.

Sykevyön ottaminen käyttöön

Mene Wellmon Laitteet & sovellukset –valikkoon. Valitse sieltä Suunto-tilin liittäminen Wellmoon. Liittämisen yhteydessä luot itsellesi myös Suunto-tilin.

Lataa puhelimeesi Suunto Movescount -sovellus. Sovellukseen kirjaudutaan Suunto-tilin tiedoilla. Voit liittää sykevyösi sovellukseen bluetooth-yhteyden avulla.

Movescountissa voit:

  • pitää liikuntapäiväkirjaa
  • seurata edistymistäsi
  • suunnitella treenejä tai reittejä
  • jakaa treenisi ystäviesi kanssa.

Movescount sovelluksessa seuraat helposti nopeutta, matkaa, reittiä ja kuluttamiasi kaloreita. Movescountia voit käyttää myös tietokoneen internet-selaimen kautta.

Takuuhuolto

Ota yhteyttä suoraan Suunnon asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät Suunnon sivuilta.
Ilmoituksen jälkeen Suunto pyytää UPS:ää noutamaan viallisen laitteen sinulta ja myös toimittaa korjatun/uuden laitteen takaisin.

Suunto-sykevyön tuottaa Suunto Oy.