Perusturva Näin otat Älyhenkivakuutuksen palvelut käyttöön

Tältä sivustolta löydät ohjeistusta, kuinka otat Älyhenkivakuutuksen palvelut käyttöön ja saat näin parhaan mahdollisen irti vakuutuksestasi.

Polar Loop2

Polar Loop 2 seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi ja unenlaatuasi sekä opastaa ja motivoi terveellisen ja liikunnallisen elämäntavan omaksumiseen. Polar Loop on yhteensopiva Bluetooth Smart -yhteydellä varustettujen iOS-laitteiden kanssa myös eräiden Android-mallien kanssa, joissa käyttöjärjestelmä on 4.3 tai uudempi.

Laitteen käyttöönotto

 1. Liitä Polar Loop tietokoneeseesi USB-kaapelilla.

 2. Polar Loopin käyttäminen edellyttää Polar FlowSync -ohjelmiston lataamista ja asentamista tietokoneellesi. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa Polar FlowSync. Avaa asennuspaketti ja noudata näytön ohjeita.

 3. Kun asennus on suoritettu loppuun, Polar Flow -verkkopalvelu avautuu automaattisesti Internet-selaimeen. Luo Polar-tili tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili.

 4. Valitse asetukset Polar Loopiin.

 5. Aloita synkronointi napsauttamalla Valmis. Asetukset synkronoidaan rannekkeen ja palvelun välillä. Ranneke on valmis käytettäväksi.

Tarkat ohjeet löydät täältä (Polarin tuottama käyttäjän ohje).

Hyvinvointitiedon seuraaminen

Polar Flow -mobiilisovelluksen avulla voit seurata ja analysoida aktiivisuustietojasi milloin tahansa ja synkronoida tiedot langattomasti Polar Loopista Polar Flow -palveluun.

 • Lataa mobiilisovellus Apple App Store- tai Google Play -kaupasta.
 • Avaa sovellus ja kirjaudu sisään Polar-tiliisi
 • Yhdistä Polar Loop sovellukseen painamalla Loopin painiketta. Odota, kunnes Loopin näyttö sammuu ja synkronointi voi alkaa.
 • Hyväksy yhdistäminen napauttamalla laitteessasi OK.

Tarkemman ohjeen löydät täältä.

Synkronoi aktiivisuustietosi Polar Flow -verkkopalveluun säännöllisesti ja seuraa saavutuksiasi. Voit synkronoida tiedot automaattisesti Polar Flow -mobiilisovelluksen tai USB-kaapelin avulla.

Liitä Polar Loop Wellmoon

Liitä Polar Loop Älyhenkivakuutuksen mobiilisovellukseen ‘Laitteet & sovellukset’ –valikosta.

Seuraa ohjeita ja varmista että viet liitännän loppuun myös Polar Flow– palvelussa. Liittämisen jälkeen voi mennä muutama päivä ennen kuin uni- ja askeldataa siirtyy Älyhenkivakuutuksen mobiilisovellukseen.

Jatkossa data siirtyy Polar Flowsta synkronointia seuraavana päivänä Älyhenkivakuutuksen sovellukseen.

Takuuhuolto

Laite toimitetaan suoraan Polarille takuuhuoltoon. Voit toimittaa myös LähiTapiolan toimiston kautta. Liitä viallisen tuotteen mukaan vapaamuotoinen ilmoitus, josta ilmenevät:

 • Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
 • Tieto, mikä laitteessa on vikana

Toimita laite osoitteeseen: Polar Electro Oy/takuuhuolto, Professorintie 5, 90440 KEMPELE

Polar palauttaa laitteen sinulle postitse, kun se on huollettu. Huollon voi rekisteröidä myös tässä osoitteessa.

Loop -aktiivisuusrannekkeen ja siihen liittyvän Polar Flow -palvelun tuottaa Polar Electro Finland Oy.