Perusturva Näin otat Älyhenkivakuutuksen palvelut käyttöön

Tältä sivustolta löydät ohjeistusta, kuinka otat Älyhenkivakuutuksen palvelut käyttöön ja saat näin parhaan mahdollisen irti vakuutuksestasi.

Älyhenkivakuutuksen mobiilisovellus

Mobiilisovellus kokoaa Älyhenkivakuutuksen palvelut yhteen. Voit seurata itsellesi tärkeitä terveyden ja hyvinvoinnin osa-alueita, kuten unta, askeleita, liikuntaa, painoa ja verenpainetta. Mobiilisovelluksen kautta käytät kumppaneiden hyvinvointipalveluita ja pääset tekemään sähköisen terveystarkastuksen.

Miten mobiilisovelluksen saa käyttöön?

Kun olet valinnut vakuutukseesi Älyhenkivakuutuksen hyvinvointipalvelut, saat parin päivän kuluttua sähköpostiisi kutsun käyttämään Älyhenkivakuutuksen mobiilisovellusta. Lataa sovellus puhelimesi kaupan kautta. Sovellus on saatavilla Android-, Windows- ja iOS-puhelimiin.

Seuraa sähköpostiisi saapuneen kutsun ohjeita ja ota mobiilisovellus käyttöön. Jos sähköpostiviestiä ei kuulu, tarkista myös roskaposti-kansiosi, jonne viestit joskus eksyvät.

Mobiilisovelluksen tuottaa Mobile Wellness Solutions MWS Oy (Wellmo).


Mobiilisovellus kokoaa hyvinvointitiedon

Löydät mobiilisovelluksesta LähiTapiolan palveluvalikon, jonne Älyhenkivakuutuksen palvelut on koottu.

Sovelluksen etusivulla

  • löydät Sinulle-osiossa ajankohtaisia palveluita ja sisältöjä.
  • Hyvinvointisi tänään osiossa seuraat liikunnan, levon, ravinnon sekä stressin kokemuksia. Jos olet kytkenyt mittauslaitteesi sovellukseen askel ja/unitiedot tulevat automaattisesti. Voit myös merkitä määriä käsin mittareihin.
  • Tee hyvää muille –osassa osallistut haluamiisi hyväntekeväisyys haasteisiin, joissa mittareiden tiedot eli aktiivisuutesi kerryttävät pisteitä hyväntekeväisyyskohteelle.
  • Lisäksi sovelluksesta löytyy kumppaneiden palvelut, etuja kumppaneiden verkkokaupoista ja LähiTapiolan verkkopalvelu.

Hyvinvointisi tänään -osion mittareiden lisäksi voit valita muitakin terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä mittareita. Valittavissasi ovat esimerkiksi paino, askeleet, uni, tai verenpaine. Tietoja voit viedä itse manuaalisesti tai jos käytössäsi on mittalaitteita, osa tiedoista siirtyy laitteiden keräämänä. Mittarit löydät valikon Wellmo-tilin alta.