Perusturva Näin otat Älyhenkivakuutuksen palvelut käyttöön

Tältä sivustolta löydät ohjeistusta, kuinka otat Älyhenkivakuutuksen palvelut käyttöön ja saat näin parhaan mahdollisen irti vakuutuksestasi.

Älyhenkivakuutuksen mobiilisovellus

Mobiilisovellus kokoaa Älyhenkivakuutuksen palvelut yhteen. Voit seurata itsellesi tärkeitä terveyden ja hyvinvoinnin osa-alueita, kuten unta, askeleita, liikuntaa, painoa ja verenpainetta. Saat myös lisätietoa uusista palveluista ja pääset tekemään Duodecimin sähköisen terveystarkastuksen.

Miten mobiilisovelluksen saa käyttöön?

Kun olet ottanut Älyhenkivakuutuksen, saat parin päivän kuluttua sähköpostiisi kutsun käyttämään Älyhenkivakuutuksen mobiilisovellusta. Lataa sovellus puhelimesi kaupan kautta. Sovellus on saatavilla Android-, Windows- ja iOS-puhelimiin.

Seuraa sähköpostiisi saapuneen kutsun ohjeita ja ota mobiilisovellus käyttöön. Jos sähköpostiviestiä ei kuulu, tarkista myös roskaposti-kansiosi, jonne viestit joskus eksyvät.

Mobiilisovelluksen tuottaa Mobile Wellness Solutions MWS Oy (Wellmo).

Mobiilisovellus kokoaa hyvinvointitiedon

Löydät mobiilisovelluksesta LähiTapiolan palveluvalikon, josta pääset

  • tekemään Duodecimin sähköisen terveystarkastuksen
  • tekemään mittalaitetilauksen
  • hyödyntämään kumppaneidemme tarjoamia etuja
  • LähiTapiolan verkkopalveluun

Sovellusta kannattaa seurata säännöllisesti, sillä toimitamme sinulle hyvinvointitietoa ja ajankohtaisia etuja viestit –osioon.

Mobiilisovelluksesta löydät myös mittarit, joiden avulla voit seurata aktiivisuuttasi ja terveydentilaasi. Voit itse valita, mitä osa-alueita ryhdyt seuraamaan.Valittavissasi ovat esimerkiksi paino, askeleet, uni, tai verenpaine. Tietoja voit viedä itse manuaalisesti tai jos käytössäsi on mittalaitteita, osa tiedoista siirtyy laitteiden keräämänä.

Mittarit saat käyttöösi Mittareiden asetuksista.