Perusturva Näin otat Älyhenkivakuutuksen palvelut käyttöön

Tältä sivustolta löydät ohjeistusta, kuinka otat Älyhenkivakuutuksen palvelut käyttöön ja saat näin parhaan mahdollisen irti vakuutuksestasi.

LähiTapiolan Älyhenkivakuutus yhdistää taloudellisen turvan ja ennaltaehkäisevät hyvinvointipalvelut. Hyvinvointipalvelut ovat sinulle maksuton etu. Ne auttavat elämään terveellisemmin ja voimaan paremmin. Sinä päätät millaisen muutoksen haluat toteuttaa.

Älyhenkivakuutuksen mobiilisovellus

Mobiilisovellus kokoaa Älyhenkivakuutuksen palvelut yhteen. Voit seurata itsellesi tärkeitä terveyden ja hyvinvoinnin osa-alueita, kuten unta, askeleita, liikuntaa, painoa ja verenpainetta. Mobiilisovelluksen kautta pääset käyttämään kumppaneiden hyvinvointipalveluita ja tekemään sähköisen terveystarkastuksen.

Miten mobiilisovelluksen saa käyttöön?

Kun olet valinnut vakuutukseesi Älyhenkivakuutuksen hyvinvointipalvelut, saat parin päivän kuluttua sähköpostiisi kutsun käyttämään Älyhenkivakuutuksen mobiilisovellusta. Lataa sovellus puhelimesi kaupan kautta. Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-puhelimiin.

Seuraa sähköpostiisi saapuneen kutsun ohjeita ja ota mobiilisovellus käyttöön. Jos sähköpostiviestiä ei kuulu, tarkista myös roskaposti-kansiosi, jonne viestit joskus eksyvät.

Entä jos olet poistanut sovelluksen?

Jos sovellus on ollut käytössäsi, mutta olet poistanut sen, voit ladata sen uudelleen puhelimesi omasta sovelluskaupasta. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite. Jos olet unohtanut salasanasi, saat tilattua kirjautumissivuston kautta.

Käytössäsi paljon hyvinvointisisältöä

Sovelluksen kautta sinulla on pääsy kaikkiin tarjolla oleviin palveluihin kuten Duodecimin sähköiseen terveystarkastukseen ja itsevalmennusohjelmiin sekä Cuckoo Workoutin taukoliikuntaohjelmaan. Mobiilisovelluksesta löytyy myös paljon hyvinvointisisältöä artikkeleina ja videoina.

Mobiilisovelluksessa on uutena elementtinä hyväntekeväisyyspottiin vaikuttaminen pisteitä keräämällä. Hyväntekeväisyyshaasteita järjestetään joka kuukausi ja niihin ilmoittautuminen alkaa viikko ennen haasteen alkua. Jokainen osallistuja tavoittelee 1000 pisteen pottia, jonka saa täyteen käyttämällä sovelluksen etusivulla olevia mittareita. Haasteen päätyttyä lahjoitamme kertyneen summan kyseiseen hyväntekeväisyyskohteeseen. Samalla kun olet itse aktiivinen, voit siis tehdä hyvää muille!


Mobiilisovelluksen tuottaa Mobile Wellness Solutions MWS Oy (Wellmo).