Perusturva Näin otat Älyhenkivakuutuksen palvelut käyttöön

Tältä sivustolta löydät ohjeistusta, kuinka otat Älyhenkivakuutuksen palvelut käyttöön ja saat näin parhaan mahdollisen irti vakuutuksestasi.

LähiTapiolan Älyhenkivakuutus yhdistää taloudellisen turvan ja ennaltaehkäisevät hyvinvointipalvelut. Hyvinvointipalvelut ovat sinulle maksuton etu. Ne auttavat elämään terveellisemmin ja voimaan paremmin. Sinä päätät millaisen muutoksen haluat toteuttaa.

Duodecim

Älyhenkivakuutuksen alusta alkaen mukana ollut Lääkäriseura Duodecim tuottaa palveluun sähköisen terveystarkastuksen ja sähköisiä itsevalmennusohjelmia. Sähköiseen terveystarkastukseen pääset Wellmo-sovelluksen kautta ja terveystarkastus kannattaa tehdä kaksi kertaa vuodessa. Muistutamme palvelussa, kun terveystarkastuksen tekeminen on ajankohtaista.

Terveysvalmentaja tsemppaa useilla alueilla, kuten onnellisen elämän taidot, parisuhteen kehittäminen, terveellinen ravinto, uni, painonhallinta, liikunta, alkoholin käyttö ja tupakoinnin lopettaminen. Käytössämme on myös Duodecimin tuottamat terveysartikkelit ja muut sisällöt.

Trainer4You

Trainer4You on toiminut Älyhenkivakuutuksessa sisältöä tuottavana kumppanina 2016 vuodesta. Olemme tehneet heidän kanssa webinaareja, videoita ja hyvinvointiblogeja ja ne ovat nyt saatavilla sovelluksen sisältöosassa.

Sinulle on myös tarjolla Miellyttävä muutos- ja Tie tuloksiin –verkkokurssit. Miellyttävä muutos –kurssi tukee elämäntapamuutosta aloittelevaa henkilöä kun taas Tie tuloksiin –kurssista saa kokonaisvaltaisesti ideoita treeniin, ruokavalioon ja lepoon. Kurssi sopii hyvin aktiivisesti treenaaville sekä niille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään.

Fazer Brainhow

Fazer Brainhow on uusin kumppanimme. Fazer Brainhow tarjoaa hyvinvointiohjelman, jossa ohjataan tekemään päivittäin aivojen hyvinvointia tukevia valintoja. Palvelu tarjoaa tietoa mm. aivoystävällisestä ravitsemuksesta, unesta, palautumisesta ja aktiivisudesta materiaalien, tehtävien ja viestien avulla. Pääset nyt tutustumaan palvelun ravitsemusosion materiaaleihin.

Tarjolla on myös Fazer Brainhow Smoothie-generaattori, jossa voit sekoitta oman aivoystävällisen smoothiesi!

Cuckoo Workout

Monien yritysten liikuttaja Cuckoo Workout on myös Älyhenkivakuutuksen kumppani. Cuckoo Workout on liikuttanut käyttäjiä palvelussamme vuodesta 2017 alkaen. Uuden palvelun myötä olemme syventäneet yhteistyötä ja Cuckoo Workout tuottaa käyttäjille taukoliikuntaohjelman lisäksi mikrowebinaareja sekä vinkkejä hyvinvoinnin edistämiseen.

Taukoliikuntasovellus muistuttaa sinua tauottamaan päiväänsä ja antaa vinkkejä kehoa aktivoivista harjoitteista.