Perusturva Älyhenkivakuutuksen palvelut

Kaikki LähiTapiolan henkivakuutukset, vakavan sairauden- ja työkyvyttömyyden turvat ovat Älyhenkivakuutuksia, eli saat vakuutuksen lisäksi käyttöösi myös hyvinvointipalvelut. Hyvinvointipalvelut saat käyttöösi maksutta ja niiden käyttöönotosta päätät itse.

Lataa TerveysHelppi-sovellus ja aloita hyvinvointipalveluiden käyttö.

LähiTapiola LokalTapiola LähiTapiola

Miksi LähiTapiola tarjoaa hyvinvointipalveluita?

On tärkeä pitää huolta itsestämme ja läheisistämme. Haluamme tukea ihmisten hyvinvointia ja jaksamista tarjoamalla henkivakuutuksen, vakavan sairauden- ja työkyvyttömyysturvan rinnalle maksutta käyttöön hyvinvointipalveluita, eli HyvinvointiHelpin. HyvinvointiHelpin saa halutessaan käyttöön lataamalla TerveysHelppi-sovelluksen.

Aktivoidu. Inspiroidu. Tee hyvää muille.

Tiesitkö, että elämäntavat vaikuttavat terveyteesi enemmän kuin perintö- tai ympäristötekijät? Haluamme että voit hyvin. Näin voit nauttia elämästäsi, parhaana versiona itsestäsi. HyvinvointiHelpistä löydät neuvoja hyvinvoinnin eri osa-alueilta. Sinä päätät, millaisen muutoksen haluat toteuttaa.

  • Aktivoidu: mittaa, aseta tavoitteita - nuku hyvin, syö oikein, liiku riittävästi, huolehdi henkisestä hyvinvoinnista
  • Inspiroidu mielenkiintoisista artikkeleista, tehtävistä tai omista mittaustuloksista, jotka tekevät elämäntavat ja niiden vaikutukset konkreettisiksi
  • Tee hyvää muille: osallistu haasteisiin eri teemojen ympärillä ja saavuttamasi tuloksesi kerryttää hyväntekeväisyyspottia

Jos sinulla on kysyttävää Älyhenkivakuutuksesta, voit olla yhteydessä asiakaspalvelun numeroon 09 453 8000.


Älyhenkivakuutus tuo tuloksia

Henkivakuutusturvan myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. HyvinvointiHelppi on henkivakuutusasiakkaillemme tarjottava maksuton lisäpalvelu, eikä se tule osaksi vakuutussopimusta. LähiTapiolalla on oikeus muuttaa palveluiden tai etujen sisältöä. Sähköisen terveystarkastuksen ja itsevalmennukset tuottaa Kustannus Oy Duodecim. Hyvinvointisisältöjä palveluun tuottavat yhteistyökumppanimme. Kumppaneidemme tuottamat hyvinvointipalvelut ovat saatavilla myös suoraan palveluntarjoajalta palvelun ehtojen mukaisesti.


Katso myös:

Henkivakuutus LähiTapiola
Älyhenkivakuutus

Älyhenkivakuutus auttaa sinua voimaan paremmin.

LähiTapiola LokalTapiola
Tapaturmavakuutus

Ota tapaturmavakuutus ja varmista nopea hoitoon pääsy, jos vahinko sattuu.

LähiTapiola LokalTapiola
Sijoitusvakuutus

Me LähiTapiolassa voimme tarjota suuren vakuutusyhtiösijoittajan etuja ihan jokaiselle.

Ajankohtaista

Luovu paperista!

Älä mapita, ota käyttöösi sähköiset palvelut.

Lue lisää