Perusturva Näin otat Älyhenkivakuutuksen palvelut käyttöön

Tältä sivustolta löydät ohjeistusta, kuinka otat Älyhenkivakuutuksen palvelut käyttöön ja saat näin parhaan mahdollisen irti vakuutuksestasi.

Onnittelut hyvästä valinnasta

Me vakuutusyhtiönäsi olemme kiinnostuneita siitä, että elät ja voit hyvin. Älyhenkivakuutus on palvelukokonaisuus, jossa tarjoamme erilaisia hyvinvointipalveluja. Asiakkaanamme saat:

Taloudellista turvaa

Saat tarpeidesi mukaan räätälöidyn henki- ja/ tai työkyvyttömyysturvan.

Alkukartoituksen

Saat käyttöösi Duodecimin tuottaman sähköisen terveystarkastuksen, jonka perusteella saat arvion nykyisestä terveydentilasta ja elinajanodotteesi. Tämän jälkeen voit valita itsellesi sopivan itsevalmennusohjelman oman hyvinvointisi kehittämiseen.

Välineet mittaamiseen

Voit valita itsellesi sopivimman mittauslaitteen: Polar Loop 2 -aktiivisuusranneke (ovh 69,90 €) tai Suunto sykevyö (ovh 80,00 €).

Seurannan

Älyhenkivakuutuksen mobiilisovellus kerää yhteen hyvinvointipalvelusi ja voit seurata kehitystä valitsemillasi osa-alueilla. Sovelluksen kautta saat hyvinvointitietoa ja muita etuja LähiTapiolan kumppaneilta.

Mahdollisuuden osallistua

Etsimme tapoja, joilla parhaiten kannustamme asiakkaitamme huolehtimaan hyvinvoinnistaan. Toivomme asiakkailta palautetta ja keräämme terveys- ja elämäntapatietoja Älyhenkivakuutuksen kehittämiseksi.

Tiesitkö, että elämäntavat vaikuttavat terveyteesi enemmän kuin perintö- tai ympäristötekijät? Liikkumisen lisääminen, riittävä hapensaanti ja hyvät yöunet lisäävät terveitä elinvuosia.


Näin pääset liikkeelle:

 1. Saat sähköpostiisi kutsun käyttämään Älyhenkivakuutuksen mobiilisovellusta. Lue lisää >>

 2. Hyväksy Älyhenkivakuutuskonseptin käyttöehdot mobiilisovellukseen kirjautumisen yhteydessä. Tämä sisältää suostumuksen terveys- ja elintapatietojen luovuttamisesta LähiTapiolalle, mukaan lukien tiedot liikkumisen ja nukkumisen määristä. Tietoja ei käytetä yksilöllisesti, vaan kokonaisuutena riskihenkivakuutusten kehittämiseen

 3. Tee Duodecimin sähköinen terveystarkastus. Terveystarkastuksen pääset tekemään mobiilisovelluksen kautta. Lue lisää >>

 4. Valitse itsellesi sopiva itsevalmennusohjelma. Voit aloittaa useamman ohjelman kerralla tai tehdä niitä yksi kerrallaan.

 5. Tilaa Älyhenkivakuutukseen kuuluva mittauslaite mobiilisovelluksen kautta.

 6. Ota käyttöön valitsemasi mittauslaite: lataa laitteen sovellus puhelimesi kaupasta ja liitä mittauslaite Älyhenkivakuutuksen mobiilisovellukseen. Valitsemasi mittauslaitteen käyttöönottamisesta voit lukea tarkemmin tältä sivustolta.

 7. Anna meille palautetta.

 8. Pysy aktiivisena ja voi hyvin!

Saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn Älyhenkivakuutuksesta, toivomme sinulta:

 • Sitoutumista elämäntapojesi, terveytesi ja hyvinvoinnin parantamiseen
 • Sähköisen Star-terveystarkastuksen tekemistä heti ottaessasi Älyhenkivakuutuksen ja säännöllisesti Älyhenkivakuutuksen voimassaollessa. Terveystarkastuksen avulla voit seurata terveyttäsi ja mahdollisen elämäntapamuutoksen vaikutusta siihen.
 • Valitsemasi mittauslaitteen käyttämistä
 • Älyhenkivakuutukseen liittyvän mobiilisovelluksen käyttöä
 • Aktiivisuutta. Toivomme saavamme palautetta, joka on tärkeää Älyhenkivakuutuksen kehittämiseksi.

Älyhenkivakuutus tuo tuloksia


Katso myös:

Henkivakuutus LähiTapiola
Älyhenkivakuutus

Älyhenkivakuutus auttaa sinua voimaan paremmin.

LähiTapiola LokalTapiola
Tapaturmavakuutus

Ota tapaturmavakuutus ja varmista nopea hoitoon pääsy, jos vahinko sattuu.

LähiTapiola LokalTapiola
Kaikki ansaitsevat parasta varainhoitoa

Me LähiTapiolassa voimme tarjota suuren vakuutusyhtiösijoittajan etuja ihan jokaiselle.

Ajankohtaista

Luovu paperista!

Älä mapita, ota käyttöösi sähköiset palvelut.

Lue lisää