Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Älyhenkivakuutuksen palvelut

Kaikki LähiTapiolan henkivakuutukset, vakavan sairauden- ja työkyvyttömyyden turvat ovat Älyhenkivakuutuksia, eli saat vakuutuksen lisäksi käyttöösi myös hyvinvointipalvelut. Hyvinvointipalvelut saat käyttöösi maksutta ja niiden käyttöönotosta päätät itse.

Lataa TerveysHelppi-sovellus ja aloita hyvinvointipalveluiden käyttö.

Lataa App Store -sovelluskaupasta. Lataa Google Play -sovelluskaupasta.

Miksi LähiTapiola tarjoaa hyvinvointipalveluita?

On tärkeä pitää huolta itsestämme ja läheisistämme. Haluamme tukea ihmisten hyvinvointia ja jaksamista tarjoamalla henkivakuutuksen, vakavan sairauden- ja työkyvyttömyysturvan rinnalle maksutta käyttöön hyvinvointipalveluita, eli HyvinvointiHelpin. HyvinvointiHelpin saa halutessaan käyttöön lataamalla TerveysHelppi-sovelluksen.

Jos sinulla on kysyttävää Älyhenkivakuutuksesta, voit olla yhteydessä asiakaspalvelun numeroon 09 453 8000.

Älyhenkiasiakkaille online-treenit maksutta helmikuun loppuun

Haluamme LähiTapiolassa auttaa sinua voimaan paremmin ja tarjota keinoja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen. Siksi tarjoamme Älyhenkivakuutusasiakkaille maksutta online-liikuntapalvelu Wellnetin (arvo jopa 70 euroa) helmikuun loppuun asti. ​

Wellnetin avulla voit treenata silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Löydät erilaisia jumppatunteja ja kotona tehtäviä treenejä sekä monipuolista hyvinvointiasi edistävää sisältöä, joka päivittyy uutuuksilla viikoittain. Wellnet sopii ihan kaikille liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Palvelusta löytyy runsaasti jumppia ja treenejä niin aloittelijoille kuin aktiivitreenaajillekin. Tutustu edun sääntöihin.


Mitä Älyhenkivakuutuksen hyvinvointipalveluihin sisältyy?


Älyhenkivakuutus tuo tuloksia

Henkivakuutusturvan myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. Älyhenkivakuutus yhdistää henkivakuutuksen ja HyvinvointiHelpin. HyvinvointiHelppi on asiakkaillemme tarjottava maksuton lisäpalvelu, eikä se tule osaksi vakuutussopimusta. LähiTapiolalla on oikeus muuttaa palveluiden tai etujen sisältöä. Sähköisen terveystarkastuksen ja itsevalmennukset tuottaa Kustannus Oy Duodecim. Firstbeat hyvinvointianalyysin tuottaa Firstbeat Technologies Oy. Hyvinvointisisältöjä palveluun tuottavat yhteistyökumppanimme. Kumppaneidemme tuottamat hyvinvointipalvelut ovat saatavilla myös suoraan palveluntarjoajalta palvelun ehtojen mukaisesti.


Katso myös:

Ajankohtaista

Luovu paperista!

Älä mapita, ota käyttöösi sähköiset palvelut.

Lue lisää