Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Älyhenkivakuutuksen palvelut

Kaikki LähiTapiolan henkivakuutukset, vakavan sairauden- ja työkyvyttömyyden turvat ovat Älyhenkivakuutuksia, eli saat vakuutuksen lisäksi käyttöösi myös hyvinvointipalvelut. Hyvinvointipalvelut saat käyttöösi maksutta ja niiden käyttöönotosta päätät itse.

Lataa TerveysHelppi-sovellus ja aloita hyvinvointipalveluiden käyttö.

Lataa App Store -sovelluskaupasta. Lataa Google Play -sovelluskaupasta.

Miksi LähiTapiola tarjoaa hyvinvointipalveluita?

On tärkeä pitää huolta itsestämme ja läheisistämme. Haluamme tukea ihmisten hyvinvointia ja jaksamista tarjoamalla henkivakuutuksen, vakavan sairauden- ja työkyvyttömyysturvan rinnalle maksutta käyttöön hyvinvointipalveluita, eli HyvinvointiHelpin. HyvinvointiHelpin saa halutessaan käyttöön lataamalla TerveysHelppi-sovelluksen.

Jos sinulla on kysyttävää Älyhenkivakuutuksesta, voit olla yhteydessä asiakaspalvelun numeroon 09 453 8000.


Aktivoidu

Aktivoidu tekemällä sähköinen terveystarkastus, asettamalla tavoitteita ja mittaamalla edistymistäsi - nuku hyvin, syö oikein, liiku riittävästi ja huolehdi henkisestä hyvinvoinnistasi.

  • Täytä Duodecimin sähköinen terveystarkastus, jonka avulla näet miten henkinen hyvinvointisi ja elämäntapasi vaikuttavat arvioituun elinikääsi ja riskiisi sairastua. Voit myös osallistua Duodecimin itsevalmennusohjelmiin, joita löytyy mm. ravintoon, painonhallintaan ja uneen liittyen.
  • Aseta tavoitteita liikuntaan, lepoon, ravintoon ja stressinhallintaan liittyen. Voit esimerkiksi asettaa tavoitteeksi tietyn päivittäisen askelmäärän, säännöllisten taukoliikuntahetkien pitämisen tai säännöllisen ruokarytmin seuraamisen.

Inspiroidu

Inspiroidu mielenkiintoisista artikkeleista, tehtävistä tai omista mittaustuloksista, jotka tekevät elämäntavat ja niiden vaikutukset konkreettisiksi. Löydät mm. seuraavien kumppanien tuottamia hyvinvointisisältöjä

  • Cuckoo Workoutin lyhyitä webinaareja ja vinkkejä eri hyvinvoinnin osa-alueille. Lisäksi käytössäsi on lyhyitä taukoliikuntavideoita tauottamaan päivääsi.
  • Trainer4You:n tuottamia treenivinkkejä
  • Suomen Luonnonsuojeluliiton puutarhassa, pihalla ja lähiluonnossa tehtäviä harjoitteita, joiden avulla voit ylläpitää ja parantaa omaa hyvinvointiasi.
  • Fazer Brainhown vinkit ja sisällöt aivoystävälliseen ruokavalioon.

Tee hyvää muille

Tee hyvää muille on hyväntekeväisyyspalvelu, jossa osallistut hyväntekeväisyyteen edistämällä hyvinvointiasi. Voit kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen omalla arkiaktiivisuudella. Haasteen aikana otetut päivittäiset askeleet kerryttävät pottia, joka luovutetaan LähiTapiolan toimesta hyväntekeväisyysjärjestölle.

Hyväntekeväisyyskohde vaihtuu aina haasteittain, ja rahaa voidaan kerätä esimerkiksi Suomen punaisen ristin, Suomen luonnonsuojeluliiton tai Syöpäsäätiön eri kohteisiin.


Älyhenkivakuutus tuo tuloksia

Henkivakuutusturvan myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. Älyhenkivakuutus yhdistää henkivakuutuksen ja HyvinvointiHelpin. HyvinvointiHelppi on asiakkaillemme tarjottava maksuton lisäpalvelu, eikä se tule osaksi vakuutussopimusta. LähiTapiolalla on oikeus muuttaa palveluiden tai etujen sisältöä. Sähköisen terveystarkastuksen ja itsevalmennukset tuottaa Kustannus Oy Duodecim. Firstbeat hyvinvointianalyysin tuottaa Firstbeat Technologies Oy. Hyvinvointisisältöjä palveluun tuottavat yhteistyökumppanimme. Kumppaneidemme tuottamat hyvinvointipalvelut ovat saatavilla myös suoraan palveluntarjoajalta palvelun ehtojen mukaisesti.


Katso myös:

Ajankohtaista

Luovu paperista!

Älä mapita, ota käyttöösi sähköiset palvelut.

Lue lisää