Perusturva Näin otat Älyhenkivakuutuksen palvelut käyttöön

Tältä sivustolta löydät ohjeistusta, kuinka otat Älyhenkivakuutuksen palvelut käyttöön ja saat näin parhaan mahdollisen irti vakuutuksestasi.

LähiTapiolan Älyhenkivakuutus yhdistää taloudellisen turvan ja ennaltaehkäisevät hyvinvointipalvelut. Hyvinvointipalvelut ovat sinulle maksuton etu. Ne auttavat elämään terveellisemmin ja voimaan paremmin. Sinä päätät millaisen muutoksen haluat toteuttaa.

Onnittelut hyvästä valinnasta

Me vakuutusyhtiönäsi olemme kiinnostuneita siitä, että elät ja voit hyvin. LähiTapiolan Älyhenkivakuutus yhdistää taloudellisen turvan ja ennaltaehkäisevät hyvinvointipalvelut. Hyvinvointipalvelut ovat vakuutuksen lisänä tarjottava maksuton etu. Hyvinvointipalvelut auttaa sinua elämään terveellisemmin ja voimaan paremmin. Sinä päätät millaisen muutoksen haluat toteuttaa.

Taloudellista turvaa

Tarpeidesi mukaan räätälöity vakuutusturvan (henkivakuutus, työkyvyttömyysvakuutus ja/tai vakavan sairauden vakuutus)

Aktivoidu

Tee terveystarkastus, mittaa, aseta tavoitteita - nuku hyvin, syö oikein, liiku riittävästi, huolehdi henkisestä hyvinvoinnista.

Inspiroidu

Mielenkiintoisia artikkeleita, tehtäviä ja omia mittaustuloksia, jotka tekevät elämäntavat ja niiden vaikutukset konkreettisiksi.

Tee hyvää muille

Osallistu haasteisiin eri teemojen ympärillä ja saavuttamasi tuloksesi kerryttää hyväntekeväisyyspottia.

Tiesitkö, että elämäntavat vaikuttavat terveyteesi enemmän kuin perintö- tai ympäristötekijät? Liikkumisen lisääminen, riittävä hapensaanti ja hyvät yöunet lisäävät terveitä elinvuosia.

Palautteesi on meille tärkeää

Teemme palvelua asiakkaillemme, joten palautteesi on erittäin tärkeää. Kerro meille, mitä pidät palvelustamme, mikä toimii ja mitä voisi vielä kehittää >>

Näin pääset liikkeelle:

  1. Saat sähköpostiisi kutsun käyttämään Älyhenkivakuutuksen mobiilisovellusta. Lue lisää >>

  2. Hyväksy Älyhenkivakuutuskonseptin käyttöehdot mobiilisovellukseen kirjautumisen yhteydessä. Tämä sisältää suostumuksen terveys- ja elintapatietojen luovuttamisesta LähiTapiolalle, mukaan lukien tiedot liikkumisen ja nukkumisen määristä. Tietoja ei käytetä yksilöllisesti, vaan kokonaisuutena riskihenkivakuutusten kehittämiseen

  3. Kerro meille, mistä hyvinvoinnin osa-alueesta haluat aloittaa muutoksesi tai mistä olet kiinnostunut. Saat sinua kiinnostavaa sisältöä aihe-alueesta.

  4. Tee sähköinen terveystarkastus. Terveystarkastuksen pääset tekemään mobiilisovelluksen kautta. Lue lisää >>

  5. Valitse itsellesi sopiva itsevalmennusohjelma ja/tai tutustu hyvinvointisisältöihin. Voit aloittaa useamman ohjelman kerralla tai tehdä niitä yksi kerrallaan.

  6. Kytke mittauslaitteesi sovellukseen tai seuraa askeleitasi puhelimesi kautta. Kumppanimme tarjoavat sinulle alennettuun hintaan mittauslaitteita, jos sinulla ei ole mittauslaitetta.

  7. Anna meille palautetta.

  8. Pysy aktiivisena ja voi hyvin!


Älyhenkivakuutus tuo tuloksia

Laske ja osta

Henkivakuutusturvan myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. HyvinvointiHelppi on henkivakuutusasiakkaillemme tarjottava maksuton lisäpalvelu, eikä se tule osaksi vakuutussopimusta. LähiTapiolalla on oikeus muuttaa palveluiden tai etujen sisältöä. Sähköisen terveystarkastuksen ja itsevalmennukset tuottaa Kustannus Oy Duodecim. Hyvinvointisisältöjä palveluun tuottavat yhteistyökumppanimme. Kumppaneidemme tuottamat hyvinvointipalvelut ovat saatavilla myös suoraan palveluntarjoajalta palvelun ehtojen mukaisesti.


Katso myös:

Henkivakuutus LähiTapiola
Älyhenkivakuutus

Älyhenkivakuutus auttaa sinua voimaan paremmin.

LähiTapiola LokalTapiola
Tapaturmavakuutus

Ota tapaturmavakuutus ja varmista nopea hoitoon pääsy, jos vahinko sattuu.

LähiTapiola LokalTapiola
Sijoitusvakuutus

Me LähiTapiolassa voimme tarjota suuren vakuutusyhtiösijoittajan etuja ihan jokaiselle.

Ajankohtaista

Luovu paperista!

Älä mapita, ota käyttöösi sähköiset palvelut.

Lue lisää